Mercedes CLA Shooting Break? Защо не?

Anonim

След Mercedes Class B, Mercedes CLA и бъдещия Mercedes GLA, дойде време платформата на новия Mercedes Class A да послужи като скелет за Shooting Break. По-точно CLA Shooting Break.

Това казва Гордън Вагенер, директор по дизайн на Mercedes, който довери, че отскоро проектира компактен ван с дизайн, подобен на новия CLA. С други думи, CLA Shooting Break няма да бъде нищо повече, нищо по-малко от „Baby CLS Shooting Break“.

И защо CLA? За Wagener CLA е, подобно на CLS, купе с четири врати, така че няма причина да не повторим успеха на CLS Shooting Break в компактен режим. Със сигурност ще има успех!

CLA Shooting Break

Германската марка все още не е пуснала никакво изображение на тази CLA Shooting Break, но няма да е необходимо да се полагат големи усилия, за да се предвидят линиите на тази нова концепция. От двете, или си представете Mercedes CLA с по-извит покрив, за да увеличите леко товарното пространство, или си представете Mercedes CLS Shooting Brake с по-малко 3 или 4 ръце. По принцип няма да отидете много далеч от това...

Като цяло платформата на Mercedes A-Class вече има 4 варианта: компактен модел, купе, SUV и Shooting Break, като остава само вариант кабриолет, за да завърши букета.

CLA Shooting Break

(Изображения: Mercedes CLS Shooting Break)

Текст: Тиаго Луис

Прочетете още