Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster: Мощност 700hp, (Benz)и вие)!!!

Anonim

Ако сте чували или дори вече знаете, объркващата работа на Wheelsandmore, днес ви представяме едно от най-новите им творения, Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster.

И те могат да бъдат благословени, за повечето вярващи, тъй като не става въпрос за по-малко. Знаейки предварително, че SLS AMG вече е животно, убиващо гуми в оригиналния си вид, с 571 конски сили и 650 Nm въртящ момент, представете си с дозата лудост, приложена под формата на Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster.

Според Wheelsandmore зимният период, когато SLS AMG Roadster хибернира в гаража на своите щастливи собственици, е дал на Wheelsandmore необходимото време за мислене и разработване на „комплект“ за мислене на SLS AMG Roadster и как да го направи още по-авторитетен и взискателен за тези, които го карат.

2013-Wheelsandmore-Mercedes-Benz-SLS-AMG-Roadster-Static-3-1280x800

Въпреки това, нека преминем към числата, за да имаме радикален Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster, подготвителят предлага етап III, който включва въвеждането на обемен компресор за SLS AMG Roadster, в допълнение към обичайното препрограмиране на ECU. Ауспухът Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster, разбира се, трябва да излъчва епичен саундтрак, достоен за „марша на валкириите“ на класическия композитор „Ричард Вагнер“.

Този ауспух е изцяло от неръждаема стомана, със спортни катализатори и с активни пеперуди. Механичната тънкост е допълнена с филтри за директно всмукване, които правят Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster V8, с мощност от 713 конски сили и 855 Nm въртящ момент, готов да стопи всеки комплект гуми, които са монтирани.

2013-Wheelsandmore-Mercedes-Benz-SLS-AMG-Roadster-Static-2-1280x800

Изпълнението говори само за себе си, но тъй като не можете да го докажете в 3d, ви оставяме с числата: класическото стартиране от 0 до 100 км/ч се поглъща за 3,6 s, а максималната скорост, ограничена електронно, е 330 км/ч .

Естетически Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster разполага с ексклузивни колела от производителя Baesweiler, 21-инчов тип 6Sporz², които са ръчно изковани и са оборудвани с гуми с размер 245/30YR21 на предната ос и гуми с размер 305/25YR21 на предната ос задна ос.

Динамичното управление, както можеше да се очаква от вече критичната вградена мощност на SLS AMG, трябваше да бъде преразгледана и обновеният Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster, включващ набор от ултра леки, напълно персонализирани койловери. За страни като Португалия, с гърбици с епични пропорции, Wheelsandmore има допълнителен комплект от специфични койлоувъри, които могат да повишат височината на автомобила с 40 мм чрез команда на централната конзола.

wheelsandmore-supercharges-mercedes-sls-amg-roadster_5

Предложение, което обещава да донесе още повече мускули на SLS AMG Roadster. За бензиноглави, които не могат да живеят без да са на ръба на ножа, този Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster е правилната машина, която причинява сърдечни аритмии от световна класа.

Wheelsandmore Mercedes SLS AMG Roadster: Мощност 700hp, (Benz)и вие)!!! 27703_4

Прочетете още