Neobično - BMW M6 šalje specijalne autograme fanovima

Anonim

Sada kada se približavamo prazničnoj sezoni, počinju da se pojavljuju neke vrlo kreativne ideje. BMW-ova M divizija je želela da stvori jedinstven poklon za svoje fanove, kao način da im se zahvali za njihovo verno praćenje.

Koji je recept za nešto tako drugačije? Samo dodajte BMW M6 Coupé, sistem farbanja sa specijalnim bojama ugrađenim u šasiju automobila sa elektronskim pristupom kroz kokpit, stavite Matta Mullinsa (šefa BMW auto-škole) za volan i imate puno, puno papir – u osnovi, je sistem koji vam omogućava da otpustite dovoljno boje da farbate gume kada želite, a zatim ih pređete preko bijelih listova, ostavljajući trag gume da “pocijepa” lim.

Neobično - BMW M6 šalje specijalne autograme fanovima 22662_1

Pravi "majstor drifta"

BMW M6 može biti mnogo toga – udoban, brz i moderan, ali uspeva da bude i mladić bez poštovanja. Ispred je 4.4 V8 Bi-turbo sa 552 KS, što čini da ovaj automobil iz snova, uz pomoć 7-brzinskog mjenjača s dvostrukim kvačilom, završi sprint od 0-100 za 4,2 sekunde.

Ako je za ovaj Božić mali budžet i mala mašta, evo primjera kako se može ponuditi smiješna "slika". Ne mora to biti BMW M6, samo poznajte nekoga ko ima mašinu dostojnu davanja autograma i ne može da je kupi, već zna kako da skladišti ili ponudi veoma originalan suvenir!

Tekst: Diogo Teixeira

Čitaj više