Hladan start. Vin Diesel bježi od "loših momaka" električnih okretaja!?

Anonim

“Brzi i žestoki”, verzija ubrzava električnu? Ne baš… Ono što imamo ovdje je glumac vin diesel , mnogima možda poznatiji kao Dominic Toretto, besprijekorno odjeven u elegantnom baru… pjeva!? Šta se uopšte dešava ovde?

Scena se na kraju razvija i poprima više kontura poput filma o Jamesu Bondu, kada shvatimo da je Vin Diesel sigurno neka vrsta špijuna.

Špijun u potrazi za olovkom koju diskretno krade iz muškog džepa u baru — „loš momak“, zar ne? Bijeg iz šanka sa olovkom završava razmetljivim izlazom... kroz prozor, gdje pronalazi svoje vozilo za bijeg.

Vin Diesel, ubrzava električni Yadea G5

Ne, nije punjač sa motorom većim od automobila. to je zaista a Yadea G5 — ni mi to nismo znali — vrhunski električni ili skuter ovog kineskog brenda ubrzava, sa do 3100 W snage — zvuči puno, ali to je samo... 4 KS. Zanimljivija je činjenica da dolazi sa grafenskom baterijom, a ne litijum-jonskom baterijom, koja se može napuniti do 80% svog kapaciteta za samo sat vremena.

Pretplatite se na naše novine

Pa… nije na kraju izostala ni referenca na film Batman Begins (2005) Christophera Nolana — da, slušajte pažljivo…

O "Sjećate se ovog?" . To je dio Razão Automóvela posvećen modelima i verzijama koje su se na neki način istaknule. Volimo da se prisećamo mašina koje su nas nekada terale da sanjamo. Pridružite nam se na ovom putovanju kroz vrijeme ovdje u Razão Automóvelu.

Čitaj više