El Volkswagen Golf GTI Clubsport S torna a establir rècord a Nürburgring

La marca alemanya ha tornat al lloc del crim en un últim intent de batre el rècord al Nürburgring en la categoria de cotxes de tracció davantera. El resultat va ser aquest.

Va ser al maig quan Volkswagen va establir el rècord de «model de tracció davantera més ràpid del Nürburgring», però els responsables de la marca alemanya no estan convençuts pel temps «de canó» de 7:49.21. Per això, van retornar el Golf GTI Clubsport S a "Inferno Verde" per a un últim intent en perfectes condicions, segons la marca: una temperatura de 8 graus, superfície seca i motor afinat.

PER NO PERDRE: per això ens encanten els cotxes. I tu?

Aquesta vegada, el senzill alemany va poder completar una volta al circuit de Nürburgring en només 7:47.19 . Aquest temps es tradueix en una millora de més de dos segons del rècord anterior, que ja li pertanyia, dificultant així la tasca dels enginyers d'Honda, que es preparen per fer del nou Civic Type R un seriós candidat al model més ràpid de la "Infern verd".