Lamborghini Huracán Performante vs Porsche 911 GT2 RS. Quina és la més ràpida?

La guerra per ser el més ràpid encara fa estrall. Si en línia recta tenim titans com Koenigsegg Agera i Bugatti Chiron que assoleixen velocitats que abans eren en l'àmbit de la fantasia i els assoleixen "més ràpid que una bala", quan afegim corbes a la barreja, els pretendents de la corona són diferents. .

El Lamborghini Huracán Performante va obrir les hostilitats en destronar l'hiper Porsche 918 Spyder al circuit de Nürburgring, amb un temps de canó de 6:52 . Per recordar, el Performante, com el seu nom indica, és la versió més potent (de moment) de l'Huracán. El V10 de 5,2 litres d'aspiració natural ofereix uns 635 CV i es col·loca en una posició central posterior. L'eficiència està garantida per la tracció integral i l'aerodinàmica activa.

Lamborghini Huracán Performante

Però el Nürburgring és el "pati" de Porsche. No anava a veure passar els "bous". La marca de Stuttgart ha presentat recentment el balístic 911 GT2 RS, simplement el 911 més potent mai. Els 700 CV extrets del boxer biturbo de sis cilindres va permetre que tot el darrere de Porsche (motor posterior i tracció posterior) superés el temps de l'Huracán en cinc segons, amb un temps final de 6:47. L'ordre a l'univers va ser restaurat.

Nou duel, ara a Hockenheim

Ara Sport Auto ha tingut l'oportunitat de provar els dos alhora, al circuit molt més curt però no menys exigent d'Hockenheim, també a Alemanya. Els temps de volta són de poc més d'un minut (el curtcircuit d'Hockenheim és de només 2,6 km) i la superfície és molt més llisa que els plecs expressius de l'"infern verd".

Així que la diferència entre les dues màquines és impressionant. En primer lloc, tots dos contendents van superar l'anterior titular de la volta ràpida, l'extremista Lotus 3-Eleven. Però el que va acabar sorprenent va ser la diferència d'1,7 segons entre el 911 i l'Huracán en un circuit tan curt.

Porsche 911 GT2 RS

Quin va ser el més ràpid?

Prevalgué l'ordre "natural". El Porsche 911 GT2 RS va superar el Lamborghini Huracán Performante. Va realitzar un temps d'1 min i 3,8 segons, contra 1 min i 5,5 segons per a Huracán . En un circuit tan curt, s'esperaria una diferència més petita, en el lloc de les dècimes, recordem que només van ser cinc segons en els 20 km del Nürburgring. Però no. El 911 GT2 RS està simplement enderrocant.