S'escull la parella que representarà Portugal a l'Audi quattro Cup 2016

Va ser seleccionada la parella que representarà Portugal a la Final Mundial de l'Audi quattro Cup 2016, que se celebrarà a Barcelona, al Reial Club de Golf El Prat.

L'any 2016, l'Audi quattro Cup va tornar als camps de golf portuguesos, sumant-se al 26è Circuit de Golf i Comunicació, en una competició celebrada el 3 de setembre al Penina Hotel & Golf Resort. En aquesta edició de l'Audi quattro Cup, en unes condicions meteorològiques idònies per a la pràctica de l'esport, van ser presents 52 parelles. Els grans guanyadors de la classificació Net van ser João Carmo Almeida i Mariana Almeida, garantint així la seva presència a Barcelona.

El segon i tercer Net classificats van ser, respectivament, les parelles João Pacheco Silva/Rui Neves Afonso i João Teotónio Carvalho/Vasco Alexandre. La petita diferència de punts en les diferents classificacions mostra clarament l'equilibri que s'ha vist en aquest torneig. La parella guanyadora de la classificació Gross va estar formada per Miguel Maciel Abreu i Miguel Gonçalves Abreu.

A NO PERDRE: Audi Quattro: de pioner de la tracció integral a campió de ral·lis

En el premi especial Nearest to the pin (general), el guanyador va ser António Ataíde. A més de la competició, participants i convidats també van tenir l'oportunitat de descobrir i experimentar els nous Audi A4 i Audi A3 i de provar els recents Audi TT i Audi RS5 de 450 CV, entre altres models de la marca alemanya.

El 2016, l'Audi quattro Cup va comptar amb la participació de més de 100.000 jugadors en competicions organitzades pels socis d'Audi en més de 52 països dels cinc continents.