Rally Cidade de Guimarães 2014: Emoció fins al final!

Una altra prova del campionat nacional de ral·lis, aquesta vegada amb la ciutat natal com a teló de fons. Un ral·li ple d'espectacle i fins i tot amb algunes sorpreses pel mig.

Pedro Meireles, un pilot que competeix a bord d'un Skoda Fabia S2000, va demostrar una vegada més que caminar sobre el fil d'una navalla pot donar els seus fruits. El pilot de Skoda es va endur la victòria amb un marge tan reduït de 0,3 segons. Un resultat que revela, en part, les emocions d'aquesta concentració a terres de Guimarães.

Amb un marge tan petit, qui hauria d'haver tingut un gust amarg a la boca era Ricardo Moura, segon classificat. Va deixar escapar la victòria amb un marge de 0,3 segons. Recordem que Meireles ja havia guanyat la primera competició del campionat, a Fafe, per una diferència de només 1,3s.

Rally_Cidade_Guimar_es2014_1

Fins i tot Pedro Meireles va entrar menys bé en aquest ral·li, amb una diferència de 3,1 segons, però la determinació va ser més forta. El lloc d'honor del podi ha estat per Ricardo Barros amb el Ford Fiesta R5 per acabar la cursa en 3a posició, amb una diferència de 26,4 segons sobre Pedro Meireles.

Queda't amb el vídeo, del millor del Rally Cidade de Guimarães, cortesia de RallyMania.

La pitjor sort d'aquest ral·li Cidade de Guimarães, la va deixar José Pedro Fontes, després de liderar els 3 primers de la classificació, amb el seu Porsche 997 GT, una derrota va fer que tot perdés. Així, es va hipotecar el que seria una victòria pràcticament segura, després d'una diferència de 25,1 segons, lluny del segon classificat, João Barros.

Rally Cidade de Guimarães 2014: Emoció fins al final! 30607_2