Rally de Portugal: Ogier reivindica el lideratge

Sébastien Ogier va apretar les "dents" i va recuperar el lideratge del Rally de Portugal. Mikko Hirvonen està ara 38,1 segons del conductor de Volkswagen.

En la lluita de braços entre Mikko Hirvonen i Sébastian Ogier, el pilot de Ford està perdent terreny clarament. Després d'acabar ahir al capdavant, Hirvonen va perdre el lideratge al Rally de Portugal davant un balístic Ogier! Era notori, de la manera com el pilot de Volkswagen va atacar les especials a terres de l'Algarve, que el seu objectiu era només un: marxar per demà (última jornada) al lideratge destacat del Ral·li.

En un sol dia, el campió del món del títol va guanyar un «enorme» 44.4s(!) al seu principal rival. Sens dubte, una rotunda mostra de força de l'equip Volkswagen.

La discussió pel 3r lloc també està pràcticament resolta. Mads Ostberg, va aconseguir guanyar 20 segons. al Hyundai de Dani Sordo, que segueix en 4a posició. Un dia especialment dur per a Ott Tanak (a la foto de sota), que estava fent un ral·li excel·lent (era en 2n lloc) fins que es va estavellar a l'etapa de Malhão.

Demà serà l'última jornada del Rally de Portugal, amb tres especials per al final: una per a São Brás de Alportel (16,21 km) i dues per a Loulé (13,83 km).