Fórmula 1: Rosberg guanya el GP d'Àustria

L'hegemonia de Mercedes es va estendre al GP d'Àustria. Nico Rosberg va tornar a guanyar i amplia el lideratge al Campionat del Món de Fórmula 1.

Una vegada més, Mercedes va dictar les regles durant un cap de setmana de Fórmula 1. No van aconseguir la pole, però no van deixar de guanyar. Nico Rosberg va guanyar el Gran Premi d'Àustria de Fórmula 1, tot i que Williams ocupava la primera fila de la graella i on semblava que tot es preparava per a una victòria històrica de la marca anglesa. Rosberg es va moure al davant a la primera parada en boxes, i a partir d'aquest moment l'avantatge es va incrementar.

VEURE TAMBÉ: Els pilots del WTCC ni tan sols es volien creure que el 2015 passaran pel Nürburgring

En segon lloc, va acabar Lewis Hamilton. El pilot anglès va aconseguir superar Valtteri Bottas en el canvi de pneumàtics i fins i tot va intentar posar-se al dia amb el seu company, en la disputa per la primera plaça sense èxit.

Gran Premi d'Àustria, Red Bull Ring del 19 al 22 de juny de 2014

El gran perdedor va ser Felipe Massa, que, sortint des de la primera posició de la graella, va acabar la cursa en 4a posició. El pilot brasiler va ser la principal víctima de les parades en boxes. Més sort va tenir el seu company, Valtteri Bottas, que va fer un cap de setmana brillant: va acabar en 3a posició i amb prou feines va aconseguir la pole position.

En 5è lloc ha acabat Fernando Alonso, secundat per un inspirat Sergio Pérez, que ha acabat en un excel·lent 6è lloc als comandaments del monoplaça Force India. Kimmi Raikkonen va tancar el Top 10, queixant-se dels problemes de motor del seu Ferrari.