TENIM PILOT! L'equip 911 Razão Automóvel ja té un nou recluta

300 genets. Quatre pistes de karts. Una final al Circuit d'Estoril. Un gran premi final. Aquests són els números de la 1a edició de la C1 Academy de Razão Automóvel, però l'èxit de la nostra primera acadèmia va més enllà dels números.

Competint de nord a sud del país, en quatre de les principals pistes de karts nacionals, vam reunir 300 candidats al premi més cobejat de l'Acadèmia C1 de Razão Automóvel: una temporada completa amb totes les retribucions al Trofeu C1.

La gran final, jugada el cap de setmana passat, va posar a prova els quinze finalistes classificats a les proves intermèdies.

Subscriu-te al nostre butlletí

Al Circuit d'Estoril, els finalistes havien d'aportar proves de coneixement, raonament lògic-matemàtic, aptitud física i, per descomptat, velocitat en pista. Guanya el cadet amb la millor mitjana final.

Ver esta publicação no Instagram

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

Al final, la victòria va somriure João Reis, 40 anys, nascut a Montijo . Aquest serà el cadet de la C1 Academy by Razão Automóvel que compartirà els comandaments del Citroën C1 #911 amb Guilherme Costa, Diogo Teixeira, Nuno Antunes i André Nunes durant la temporada 2020.

Llibre de cotxes de l'acadèmia C1

El cotxe de l'Acadèmia C1 de Razão Automóvel.

La primera cursa del Trofeu C1 comença el 4 d'abril, al Circuit d'Estoril, amb una doble prova de resistència: 4+4 hores que reunirà més de 50 cotxes a la graella de sortida.