I va tres! Filipe Albuquerque torna a triomfar a les 24 Hores de Daytona

Després d'un gran 2020 en què no només va guanyar les 24 Hores de Le Mans en la categoria LMP2, sinó que també va guanyar el Campionat del Món de Resistència de la FIA i l'European Le Mans Series, Filipe Albuquerque va entrar "al peu dret" el 2021.

A les 24 Hores de Daytona, la primera cursa de l'any del Campionat Nord-americà de Resistència (IMSA), el pilot portuguès va tornar a pujar al lloc més alt del podi, aconseguint la seva segona victòria general de la cursa (la tercera es va aconseguir el 2013 a la categoria GTD).

Debutant a bord de l'Acura del seu nou equip, Wayne Taylor Racing, el pilot portuguès va compartir el volant amb els pilots Ricky Taylor, Helio Castroneves i Alexander Rossi.

Filipe Albuquerque 24 hores de Daytona
Filipe Albuquerque va començar el 2021 com va acabar el 2020: pujant al podi.

una victòria dura

La cursa disputada a Daytona va acabar amb una diferència de només 4.704 segons entre l'Acura d'Albuquerque i el Cadillac del japonès Kamui Kobayashi (Cadillac) i de 6.562 segons entre el primer classificat i el tercer.

Subscriu-te al nostre butlletí

L'Acura número 10, pilotat pel portuguès, va assolir el primer lloc de la cursa amb unes 12 hores per al final i des d'aleshores pràcticament no ha abandonat aquesta posició, resistint els “atacs” dels contrincants.

Sobre aquesta competició, Filipe Albuquerque ha dit: “Ni tan sols tinc paraules per descriure la sensació d'aquesta victòria. Va ser la cursa més difícil de la meva vida, sempre al límit, intentant compensar el progrés dels nostres contrincants”.

Cal destacar també el resultat aconseguit per João Barbosa (que ja ha guanyat la competició tres vegades, l'última el 2018 compartint cotxe amb Filipe Albuquerque). En aquesta ocasió, el pilot portuguès va córrer en la categoria LMP3 i, conduint una Ligier JS P320 Nissan de l'equip Sean Creech Motorsport, va aconseguir el segon lloc de la classe.