S'han presentat el BMW M4 Coupé i el BMW M4 GT3. Més o menys

Per primera vegada, BMW M va presentar al costat, encara que en forma de prototips camuflats, la versió de carretera i de competició d'un dels seus models més significatius, el BMW M4 Coupe o BMW M4 GT3 en la versió del circuit.

La presentació va tenir lloc en el degudament anomenat "BMW M Grand Prix of Styria", la cursa de Moto GP que té lloc durant aquest cap de setmana (20-23 d'agost de 2020), al circuit austríac del Red Bull Ring.

Si ja sabíem, en la mesura del possible, què esperar del BMW M4 Coupé a la carretera, el BMW M4 GT3, anunciat fa temps, no deixa de ser una novetat: ocuparà el lloc del (gran) BMW M6 GT3. , que es va fer càrrec el 2016.

BMW M4 i M4 GT3

Estic molt content de poder presentar junts el nou BMW M4 Coupé i el nou BMW M4 GT3 aquí.(…) El BMW M4 Coupé i el seu homòleg de competició BMW M4 GT3 són les icones de la BMW M GmbH i els principals exemples de la transferència de la competència a la producció en sèrie, i viceversa. Des del principi, tots dos vehicles es van desenvolupar, de manera que tots dos tenen els mateixos gens.

Markus Flasch, CEO de BMW M GmbH

En comú tindran els mateixos sis cilindres en línia sobrealimentats amb tecnologia M TwinPower Turbo, encara que evidentment són diferents entre si per tenir objectius diferents i normes diferents a respectar.

BMW M4 Coupe

El BMW M4 Coupé, així com la nova berlina M3, estaran disponibles, des del primer moment, en dues versions, com ja s'ha anunciat. Començant les “hostilitats” tindrem una versió amb 480 CV i canvi manual de sis velocitats, i per sobre, una versió Competició amb 510 CV i transmissió automàtica M Steptronic de vuit velocitats.

Subscriu-te al nostre butlletí

Què passa amb el BMW M4 GT3? No es coneixen especificacions, però està previst que el seu debut tingui lloc ja el 2021, on participarà en algunes curses. No obstant això, no és fins al 2022 que substituirà definitivament el M6 GT3 com a la part superior de la gamma del BMW M en cotxes de competició privats.