El primer Honda Civic Type R de la Civic Atomic Cup ja ha estat «torturat»

Anonim

Responsable de la devolució del Honda Civic Type R a pistes nacionals, la Copa Civic Atomic ja “està movent-se” i els darrers dies la hot hatch japonesa ha estat sotmesa a autèntiques “sessions de tortura” per garantir que mantingui la fiabilitat que sempre li ha estat característica.

Sota la calor abrasadora del sud d'Espanya —més precisament al Circuit de Monteblanco— Motor Sponsor, organitzador de la Civic Atomic Cup, va sotmetre el Civic Type R a una autèntica “carrera de nou”, en una prova de fiabilitat de les solucions tècniques proposades per a la competició.

En total, la unitat provada va completar més de 100 voltes a la pista andalusa, recorrent més de 400 km de profunditat i amb termòmetres que marcaven valors superiors als 30°C, tot per empènyer al límit l'obligatori equip de la Copa Civic Atomic i els pneumàtics Toyo. R888R que equiparà tots els Civic Type R de la competició.

Copa Cívica Atòmica
Ni tan sols la calor "bloqueja" el Civic Type R de la Civic Atomic Cup.

Prova superada amb distinció

Malgrat les difícils condicions que va haver d'enfrontar la unitat provada en terrenys de “nostres germans”, la valoració d'aquesta exigent sessió de proves va ser francament positiva, sense marge per a cap apunt tècnic al llarg dels 400 km recorreguts per la pista.

Això va demostrar no només la fiabilitat del kit proposat per TRS i subministrat per Atomic, així com el mateix Civic Type R. Parlant d'això, en aquesta prova de "tortura", el model japonès també va impressionar pel seu rendiment a la pista, quelcom que el model japonès no està familiaritzat amb el bloqueig automàtic Quaife i els amortidors de competició de Bilstein. Si teníeu curiositat per veure com va actuar l'Honda Civic Type R durant aquesta prova, aquí us deixem el vídeo.

Al final d'aquesta sessió de proves, el responsable de Motor Sponsor, André Marques, no va amagar la seva satisfacció i entusiasme amb la nova competició, dient: “Sincerament, no podríem estar més satisfets! Va ser un dia intens de proves, amb moltes voltes i quilòmetres fets, sempre a ritme de cursa. Felicitats a TRS i ATOMIC per l'excel·lent treball amb les solucions que ens han proporcionat!”.

Pel que fa a la primera aparició pública de la Copa Civic Atomic, aquesta està prevista per a la propera cursa de l'ANPAC Super Challenge al Circuit d'Estoril, una cursa que forma part del programa WTCR Race of Portugal, que té lloc el cap de setmana del 26. i el 27 de juny i en el qual s'alinearan dos Civic Type R.