L'Autodromo do Algarve és el centre de proves de nous cotxes DTM

Audi Sport, BMW Motorsport i Mercedes-AMG han estat aquesta setmana a l'Algarve per a la primera sessió de proves de pretemporada del DTM.

Portugal va tornar a ser el país escollit per a la primera sessió de proves de la nova temporada del Campionat d'Alemanya de Turisme (DTM).

Durant aquesta setmana, Audi Sport, BMW Motorsport i Mercedes-AMG han estat a l'Autódromo Internacional do Algarve (AIA), a Portimão, per provar els nous RS 5 DTM, M4 DTM i C63 DTM, respectivament.

Aquesta primera sessió de proves va servir per fer els últims ajustos abans de l'homologació dels cotxes, l'1 de març. Els tres fabricants alemanys van portar a Portugal els pilots Mattias Ekström, Loic Duval i René Rast (Audi Sport), Gary Paffett, Paul di Resta i Edoardo Mortara (Mercedes-AMG) i Augusto Farfus i Marco Wittmann (BMW), l'actual campió de títol.

VÍDEO: Com és estar al volant d'un BMW M4 DTM al Nürburgring? I així…

La segona sessió de proves de pretemporada tindrà lloc a Vallelunga, del 14 al 17 de març, abans del període de proves final al circuit d'Hockenheim, del 3 al 6 d'abril. És precisament a l'Hockenheimring on tindrà lloc la cursa inaugural de la nova temporada de DTM, que comença el 6 de maig.