Nissan Leaf guanya el primer EcoRally de Portugal

Per primera vegada a Portugal, la que va ser la quarta etapa del Campionat del Món d'Energies Elèctriques i Alternatives de la FIA, va dictar la victòria del duet Eneko Conde, com a pilot, i Marcos Domingo, com a navegant.

Treballant per a l'equip debutant AG Parayas Nissan #ecoteam i al volant d'un Nissan Leaf 2.Zero, l'equip espanyol ha completat les dues etapes de la cursa, amb nou especials i un total de 371,95 km, 139,28 dels quals cronometrats, amb només 529 punts de penalització, contra 661 punts del subcampió.

"Estem encantats d'haver guanyat", va dir Eneko Conde, el pilot de l'#ecoteam d'AG Parayas Nissan. Afegeix que “va ser un resultat que no esperàvem, tenint en compte l'alta qualitat dels conductors i vehicles que van participar en aquest primer EcoRally de Portugal. Afortunadament, el Nissan Leaf 2.Zero ha tornat a mostrar tot el seu potencial, al llarg de diverses etapes que passen a la història dels ral·lis”.

Nissan Ecoteam Portugal EcoRallye 2018

El director de comunicació de Nissan Iberia, Corberó, va assumir que "no podríem desitjar un millor debut internacional de Nissan #ecoteam, amb el nou Nissan Leaf 2.Zero".

Campionat Zero Emissions des del 2007

Campionat dedicat exclusivament als vehicles no contaminants alimentats amb energies alternatives, com l'electricitat, i que fins l'any 2016 s'anomenava Copa FIA d'Energies Alternatives, el Campionat Mundial d'Energies Elèctriques i Noves compta, aquest any 2018, amb un total d'11 etapes. en 11 països, realitzades, en la seva totalitat, en sòl europeu.

Amb curses en circuits, rampes i ral·lis, aquest campionat del món, organitzat per la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA), es divideix en tres categories: la Copa de la Regularitat per a Vehicles Elèctrics, la Copa Solar per a vehicles d'energia solar i l'E -Karting, o , per dir-ho d'una altra manera, el campionat de karts elèctrics.

SEGUEIX-NOS A YOUTUBE Subscriu-te al nostre canal

Iniciat el 2007, el Campionat del Món d'Energies Elèctriques i Alternatives de la FIA va tenir com a darrers campions, el 2017, el duo italià Walter Kofler/Guido Guerrini, a Tesla.