Alexandre Borges és el gran guanyador de les Guard Racing Days

Organitzat pel Clube Escape Livre juntament amb l'ajuntament de Guarda, el Jornades de Curses de Guàrdia va tenir a Alexandre Borges el seu gran guanyador, imposant-se a la competició en un cap de setmana ple d'emocions fortes.

El primer dia, dissabte, es va dedicar al reconeixement de la pista i als entrenaments lliures, amb els pilots més ràpids recorrent el tram d'1,5 km (60% en asfalt i 40% en terra) en uns tres minuts.

Diumenge va tenir lloc l'autèntica competició, amb les proves en dues mànigues en les que van competir tres cotxes alhora, amb un ordre de sortida de pocs segons de diferència. Al final de les dues sèries, l'organització va reunir els millors pilots de cada categoria, realitzant dues eliminatòries i una final.

Jornades de Curses de Guàrdia

Evidència (molt) discutida

La primera semifinal es va disputar entre les categories de Ral·lis i Off Road, enfrontant Fernando Peres a Alexandre Borges, amb la segona conquerint un lloc a la final amb un temps de 2min49.978s (només 1s menys que el temps de Fernando Peres).

Subscriu-te al nostre butlletí

Alexandre Borges va ser el gran guanyador de les Guarda Racing Days, imposant-se a noms com Fernando Peres o Armindo Araújo.

La segona semifinal va enfrontar Manuel Correia, al potent Mitsubishi Evo, contra Armindo Araújo, a Can-Am. No obstant això, el pilot de Santo Tirso s'ha vist obligat a retirar-se amb problemes de direcció a mig camí. Així, la molt final va comptar amb Manuel Correia i Alexandre Borges, amb el segon a aconseguir la victòria.

Era una cosa que Guarda ja necessitava per animar la ciutat, no només els amants del motor, sinó tots els Guardians i amb el Clube Escape Livre vam aconseguir aquest objectiu. Crec que hem sembrat la llavor d'un gran esdeveniment esportiu per a Guarda.

Carlos Chaves Monteiro, alcalde de Guarda

També hi va haver lloc per a classificacions per categories, amb 12 noms destacats: en ral·lis, Fernando Peres, José Cruz i Hugo Lopes; en tot terreny, Manuel Correia, Rui Sousa i David Spranger; en Off Road i Kartcross Alexandre Borges, Pedro Rabaço i Sérgio Bandeira, i en SSV, Armindo Araújo, Pedro Leal i Pedro Matos Chaves.