El Trofeu C1 torna a l'Algarve amb la llista d'inscripcions reforçada

Després de la cursa disputada a Braga, en la qual l'equip Razão Automobile va aconseguir la seva primera victòria, el Trofeu C1 Learn & Drive torna els dies 20 i 21 d'agost a l'Autódromo Internacional do Algarve i porta una llista reforçada d'inscripcions.

Mentre que 33 equips van ser presents a la primera competició, la volta de Portimão comptarà amb 37 equips, amb la internacionalització dels duels a la pista amb l'entrada de dos equips belgues a la competició disputada al circuit on fa uns mesos vam poder mira les 8 hores de Portimao.

Sobre aquesta cursa, André Marques, responsable de Motor Sponsor, va començar dient: “Les restriccions que encara vivim continuen creant dificultats, però creiem que el Trofeu C1 no només ha conquistat el seu lloc en el panorama de l'automobilisme a Portugal, sinó que continua sent un projecte atractiu capaç d'atraure molts participants. Aquesta llista d'entrades és una demostració d'això”.

Sobre aquesta llista d'inscrits, André Marques també ha aprofitat per lloar "la tremenda capacitat organitzativa de Ricardo Leitão", recordant: "Ell va ser l'encarregat de preparar l'esdeveniment i, si tenim gairebé 40 cotxes a Portimão, li devem molt. la seva dedicació".

l'emoció no hi faltarà

En total, els petits C1 correran durant dotze hores, però l'acció comença molt abans de l'inici de la primera cursa, celebrada el 21 d'agost, amb el programa “C1 Eurocup — 6H + 6H Portimão” que començarà el divendres 20, amb formació privada.

A l'arribada a Portimão, la categoria PRO està liderada per Artlaser by Gianfranco, amb equips com VLB Racing, C1 Racing Team, Team Rubrica i Paint & Go amb aquest lideratge en el punt de mira. També en aquesta categoria, els més destacats van ser el retorn dels equips G-Tech, IDS i Silver Team i el debut de Clínica Médica Jardim i Skywalker Management.

A la categoria AM, es preveuen grans enfrontaments, tot per intentar “robar” el lideratge a l'equip Razão Automóvel que, al seu torn, intentarà repetir l'èxit aconseguit a Braga. Entre els "de primer any" d'aquesta categoria es troben els pilots de Sieger Motorsport i el paper dels equips de retorn recau en Caetanovich Racing i 888 Motorsport.

Trofeu C1
Amb el final de la segona cursa a les 00:00, tornarem a veure com el petit Citroën C1 corre a la nit.

Finalment, entre el CONVIDAT hi ha els dos equips belgues i el Team Nata, que torna a competir. Pel que fa al programa dels dos dies de competició, el podeu trobar aquí: