ESGOTAT a la primera ronda del C1 Academy Razão Automóvel

El Kartódromo Internacional de Palmela va ser l'escenari escollit per a la primera volta de la C1 Academy Car Ledger . Una volta on es van exhaurir les 80 places disponibles per a les quatre fases classificatòries.

Martim Fidalgo, Hélder Gomes, Alexandre Gouveia i Gonçalo Raminhos van ser els quatre candidats seleccionats. Dins de la pista, les curses s'han celebrat a centèsima de segon, amb diversos pilots que han mostrat consistència i han mantingut la qualificació oberta fins a l'última volta.

Consulteu les millors imatges aquí:

Per garantir que tots els pilots tinguessin garantida la igualtat de circumstàncies a la pista, tots els candidats es van pesar prèviament i es van intercanviar els karts a la segona ronda de cada sèrie. Resultat? Tot i que només quatre pilots estaven classificats, la sensació general va ser de satisfacció i diversió típica d'un cap de setmana de cursa.

Ara la C1 Academy Razão Automóvel es dirigeix al Pista de karting de Cabo do Mundo a Perafita (Matosinhos), l'1 de febrer, per a la segona selecció de finalistes de la gran final: una temporada al Trofeu C1 Learn & Drive amb tot pagat a Razão Automóvel.