El Renault Megane IV Sport 1.5 dCi va ser votat com a Cotxe de flota de l'any 2018

Líder nacional en solucions de lloguer i mobilitat, LeasePlan acaba de presentar els guanyadors de la 16a edició del Cotxe de flota de l'any 2018 , guardons destinats a distingir els cotxes per a flotes que van destacar l'any 2017, en el segment dels turismes.

Quatre categories al concurs: “Família Petita”, “Família Generalista Mitjana”, “Familia Premium Mitjana” i, per primera vegada en aquesta edició, “Vehicle elèctric”.

Després d'analitzar els 12 vehicles de la competició, el jurat va decidir escollir el Renault Megane IV Sport 1.5 dCi Intens , “Frota Car of the Year 2018”, atribuint-li també la victòria en la categoria “Família Petita”.

En aquest darrer enfrontament, el model francès va aconseguir superar la competència del Ford Focus Station 1.5 TDCI Titanium i el Nissan Qashqai 1.5 dCi N-Connecta Business, gràcies, entre altres coses, a l'espai del maleter, la facilitat de conducció, frenada i una major demanda de Leaseplan.

Pla d'arrendament de la flota de cotxes 2018

Passat Variant i BMW Sèrie 3 guanyen en família mitjana

En la categoria “Generalist Family Medium”, el guanyador va ser el Passat Variant 1.4 TSI GTE Plug-in que, gràcies a la qualitat dels materials, la facilitat de conducció i la caixa de canvis, va superar el Ford Mondeo Station 1.5 TDCi Business Plus ECOneti. i el Renault Talisman Sport 1.5 dCi Zen Pack Business.

En la categoria “Premium Family Medium”, el guanyador va ser el BMW 330e iPerformance Advantage 2.0, que va destacar entre l'Audi A4 Avant 2.0 TDI i el Mercedes C-Class Station 220 d Avantgarde, gràcies, en gran part, a l'augment de la demanda de LeasePlan, així com com a emissions de CO2.

Nissan Leaf triomfant entre tramvies

Finalment, en la novedosa categoria “Vehicle elèctric”, la victòria va ser per al Nissan Leaf Tekna, amb una millor valoració final que el Volkswagen E-Golf i el Renault Zoe Intens, gràcies a una major demanda de LeasePlan i una major autonomia.

Nissan Leaf

Cal destacar que els guanyadors de cada categoria s'han obtingut mitjançant una anàlisi qualitativa i quantitativa, tenint ambdós components el mateix pes en la puntuació final.

S'estaven avaluant tres vehicles per categoria, ja preseleccionats, que es van provar en quatre circuits diferents, prèviament definits, en funció de la categoria en què s'inserissin.

SEGUEIX-NOS A YOUTUBE Subscriu-te al nostre canal

Paràmetres d'anàlisi definits

El component qualitatiu va ser analitzat per un Jurat format per 15 clients de la flota i 2 membres de la premsa especialitzada, que va examinar una sèrie de criteris, com ara l'habitacle, la comoditat i l'estètica, el motor i la dinàmica.

El component quantitatiu es basa en les versions més escollides pels clients de LeasePlan i inclou l'anàlisi dels components TCO (Total Cost of Ownership), vendes de LPPT, vendes al mercat d'automòbils, terminis de lliurament, emissions de CO2 i classificació EuroNCAP, en valors de 2017.