El C1 Learn & Drive Trophy va anar a l'Algarve i va portar un nombre rècord d'inscripcions

Després d'un debut ple d'esdeveniments a Braga, el Trofeu C1 Learn & Drive va viatjar a l'Autódromo Internacional do Algarve per a un doble trajecte en què es va batre el rècord d'inscrits i en el qual el L'equip de Razão Automóvel/Escape Livre també va ser present.

La primera cursa, celebrada dissabte, va començar a les 14.44 hores i va tenir la sortida de més de 40 cotxes. Pel que fa a la victòria, va somriure el cotxe número 81 de l'equip Gianfranco Motorsport amb els pilots Rodrigues/Brandão/Hernandez/Benito Dieguez/Maia de la categoria PRO-AM, que ja havien aconseguit la pole position.

En segon lloc va quedar el quartet Mayer Gaspar/Pires/Pereira/Lopes amb el C1 de l'equip G Tech (primer en categoria PRO) que va recuperar del cinquè lloc de la graella. Finalment, els guanyadors de la categoria AM van ser Castanheira/Camelo/Sparrow, del C1 Racing Team amb el número 41, que van creuar la meta en setena posició de la general.

Trofeu C1
No van faltar competidors en el doble trajecte jugat a l'Algarve.

Pel que fa a la nostra cursa de dissabte, us aconsellem que espereu el nostre vídeo on podreu seguir totes les aventures i reptes que hem hagut d'afrontar al llarg de les 6 hores de cursa. Pel que fa al rànquing final, en podeu conèixer en aquest enllaç.

Ver esta publicação no Instagram

Um dia difícil em Portimão. Arrancámos em P6 e subimos até P3, mas um problema na coluna de direção obrigou-nos a ficar na box mais tempo do que o previsto. Sofremos ainda algumas penalizações por erros cometidos. Como se tudo isto não fosse suficiente, na última volta, o nosso C1 ficou na pista, a algumas curvas da reta da meta. Amanhã é um novo dia, partimos em P6 para a Corrida 2 e a nossa equipa está a trabalhar no carro neste momento. As corridas são decididas nos detalhes e o que correu mal neste dia, certamente não se repetirá amanhã. Em 6 horas de corrida tudo pode acontecer, é isto que torna uma resistência numa prova fantástica. O @trofeuc1 está de volta ao traçado de Portimão amanhã às 8h30, com mais de 40 fantásticas equipas a alinhar. Boa sorte a todos! Obrigado @oneportuguesephotographer pelo registo fotográfico ? @escapelivremagazine #race #racing #trofeuc1 #escapelivre #razaoautomovel #portugal

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

nova prova, mateix guanyador

A la cursa de diumenge, tot i haver-se alineat 50 Citroën C1 , al final, la victòria va tornar a somriure al C1 número 81 de l'equip Gianfranco Motorsport amb els pilots Rodrigues/Brandão/Hernandez/Benito Diéguez/Maia (que també van guanyar la categoria PRO-AM), liderant 55 voltes en un un total de 122.

Subscriu-te al nostre butlletí

Trofeu C1

El segon lloc va ser per a l'equip Auto Paraíso da Foz de Martinho/Rodrigues/Carneiro, que va pujar des de la 9a posició de la graella de sortida. Finalment, l'equip VLB Racing de Teixeira/Oliveira/Xavier/Delgado va quedar tercer. Pel que fa a la classificació final, la podeu informar aquí.

Igual que a la categoria general, també a la categoria AM els guanyadors van ser els mateixos que dissabte, amb Castanheira/Camelo/Pardal, de l'equip C1 Racing Team, guanyant a la categoria. Pel que fa a nosaltres, la cursa de diumenge va anar millor, molt millor, que la de dissabte, com veureu al nostre vídeo, aviat arribarà...

És un orgull immens veure gairebé 50 cotxes alineats a la graella i que, tot i que hi ha competència entre tots, els pilots també es diverteixen a la pista.

André Marques, responsable de l'organització

Al final d'un cap de setmana intens, André Marques, responsable de l'organització, no ha deixat de destacar “l'evolució del comportament i la millor interpretació del reglament per part dels equips, per la qual cosa avui hi ha hagut menys penalitzacions”.

Després de la cursa de l'Algarve, els petits C1 tornaran a les pistes de l'Autòdrom d'Estoril el proper 1 de setembre per a la darrera cursa de la primera edició del popular Trofeu C1 Learn & Drive.