Francisco Carvalho puja al lloc més alt del podi del Rally da Guarda

Per novena vegada en 21 edicions, Francisco Carvalho va tornar a guanyar el Rally da Guarda. Només han trigat 37,49 segons a completar la prova de maniobrabilitat, amb el guanyador de la 20a edició, Nuno Antunes, aconseguint el segon lloc (41,13 segons). En tercer lloc va quedar Araújo Pereira, amb 43,83 segons, mantenint la tradició de bons resultats.

El Ral·li Bridgestone First Stop Guarda 2017 va portar més de 40 equips a Cidade Alta, en una cursa que va tenir lloc al costat del mercat municipal de Guarda. Un altre fet destacat ha estat la competició femenina, que ha estat marcada per la victòria de Cátia Mogo, que ha completat el recorregut en 52,19 segons, seguida de Teresa Reis i Maria Albino.

Francisco Carvalho puja al lloc més alt del podi del Rally da Guarda 16059_1

El Saab 96 Rallye de l'Automòbil Ratio

Razão Automóvel també va participar al Guarda Rally, essent aquesta la tercera participació consecutiva, aquesta vegada al volant d'un Saab 96 Rallye. Si ens segueixes a Instagram, segur que sabràs quin és el cotxe groc més bonic de Portugal (oblida't de Noddy, no tens cap oportunitat...)

El Saab 96 Rallye va participar a la prova de maniobrabilitat, amb Diogo Teixeira al volant, havent aconseguit un honorable 31è lloc a la classificació General. La direcció assistida amb braços va ser determinant per aconseguir aquest resultat.

A més del concurs, el programa va estar marcat per la presentació prèvia del llibre de 30 anys d'història del Free Escape Club , en una concentració molt lligada a la història del Club. Un altre moment important va ser la visita al fort de Jarmelo, on Agostinho Silva, vestit en aquella època, va fer un viatge en el temps, per la història, el patrimoni i la tragèdia vinculada a D. Pedro i Inês de Castro als participants.

Bridgestone / First Stop, que va portar als participants, amb els ulls benats, a posar els pneumàtics a un model amb un cotxe, va ser escollida entre els participants com a “Millor marca d'automòbils al Ral·li de Guarda”, guardó guanyat el 2016 ex aequo per Ford. i Renault.