Nuno Antunes va ser el gran guanyador del 20è Rally da Guarda

A la cursa que va tenir lloc dissabte, al parc Senhora dos Verdes, a Gouveia. Francisco Carvalho –també en Mini– va quedar en segona posició, tot i ser conegut com el pilot amb més victòries en aquesta competició. João Batista, al seu torn, al volant d'un Mercedes-Benz, va ocupar l'últim lloc del podi.

En el concurs de mitjans, Luís Merca va ocupar el primer lloc del podi, seguit d'António Catarino i Ricardo Carvalho. Pel que fa a la competició femenina, Vera Vozone va ser la guanyadora, conduint un Mini, seguida de Mariana Lemos i Maria Carpinteiro Albino.

Un altre moment destacat del 20è Rally da Guarda va ser la presència del Renault 8 Gordini que l'any 1967, pilotat per José Carpinteiro Albino, va guanyar el Ral·li TAP. El cotxe era conduït pel seu fill Eduardo Carpinteiro Albino, que 50 anys després va aconseguir tancar el top ten del Ral·li.

Entre les accions concretes de Renault, Ford i Bridgestone/First Stop, els participants van escollir Renault i Ford com a “Millor marca de cotxes del ral·li”.

En aquest ral·li, caracteritzat, des dels inicis, per l'esperit de diversió i companyonia, i pels jocs i jocs dels competidors entre ells o en contra de l'organització, es va mantenir la tradició i es va manifestar la creativitat, des de la lectura de textos humorístics, fins a la la més estranya decoració dels vehicles.