Kold start. Denne champagnekurv er lige så dyr som en BMW i3

Anonim

Den champagnekurv, vi taler om i dag, er lavet af aluminium og kulfiber, dækket af sort læder og træ, den seneste Rolls-Royce-ekstravaganza.

Tilgængelig for 37.000 pund (ca. 42.000 euro), hvad der svarer til en BMW i3, ved et tryk på en knap afslører Rolls-Royce-kurven fire fløjter champagne og, selvfølgelig, en flaske "dyrbar nektar", der afslører bliver det ideelle tilbehør til en luksus picnic.

Hvis køber ønsker det, kan kurven også klargøres til at transportere kaviar. Den måde, champagnefløjterne er arrangeret inde i kurven, har ifølge Rolls-Royce til formål at fremkalde de V12-motorer, som det britiske mærke bruger.

Med navnet "Rolls-Royce Champagne Chest" er denne luksuskurv også, ifølge BMW Groups mærke, en dekorativ genstand, ideel at have på en yacht eller derhjemme. Interessant nok er det ikke første gang, at BMW Group har behandlet spørgsmålet om transport af champagne, da de for et par måneder siden havde annonceret, at de havde til hensigt at udvikle et system, der ville tillade at fylde en fløjte ... fra bunden.

Rolls-Royce kurv

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere