Kold start. Tushek TS 900 H Apex hævder at være den letteste superbil ... i sin kategori

Anonim

Supersport... Den eneste måde at skelne sig ud på er via superlativer: den hurtigste, den mest kraftfulde, selv den dyreste. DET Tushek TS 900 H Apex det er ikke anderledes og hævder at være den letteste i sin klasse. Men er det virkelig tilfældet med 1410 kg?

Vi stødte hurtigt på de 1309 kg af en McLaren Senna for at imødegå Tusheks påstand, men som de siger, TS 900 H Apex er den letteste ... i sin kategori - trods alt, hvilken kategori er dette?

Det tekniske blad afklarer os hurtigt. Tushek TS 900 H Apex er… hybrid (retfærdiggør H i sin identifikation). Drivlinjen er resultatet af kombinationen af en 4.2 V8 FSI med kompressor (Audi-oprindelse) med et par elektriske motorer, tilsammen, 937 hk og 1400 Nm — den har også en elektrisk autonomi på 50 km.

Tushek TS 900 H Apex

Sammenlignet med andre elektrificerede supersportsgrene tager påstanden ... vægt. Ferrari SF90, stadig frisk fra sin præsentation og også med en hybrid V8, annoncerer 1570 kg... tør.

Hybrid supersport er stadig sjælden, men der loves flere, ikke kun fra Ferrari, men også fra McLaren og Lamborghini. Og ikke at forglemme Koenigsegg, som allerede har Regera (1590 kg).

Om "Koldstarten". Fra mandag til fredag på Razão Automóvel er der "koldstart" kl. 8.30. Mens du drikker din kaffe eller samler mod til at starte dagen, skal du holde dig opdateret med interessante fakta, historiske fakta og relevante videoer fra bilverdenen. Alt sammen med mindre end 200 ord.

Læs mere