Vil du have en Suzuki Jimny pick-up? Her er han...

Anonim

succesen af Suzuki Jimmy ser ud til at føre det japanske mærke til at overveje nye versioner af sin lille jeep, selv om det har sagt, at det ikke ville. Det er i hvert fald, hvad de to Jimny-baserede prototyper, som Suzuki vil tage med til Tokyo Auto Salon mellem den 11. og 13. januar, synes at indikere.

Den første prototype, og måske den, der skiller sig mest ud, er Suzuki Jimny Sierra Pickup Style , et koncept, der viser, hvordan pick-up-versionen af den lille jeep kunne blive til. Baseret på den europæiske version af Jimny besluttede Suzuki at udstyre denne prototype med nogle detaljer, der refererer til andre tider.

Suzuki Jimny Sierra Pickup Style har således et retro-lignende gitter, hvor mærkets logo ikke vises (i stedet for er mærkenavnet skrevet fuldt ud), retrohjul og...imiterede træapplikationer på sidepanelerne og på dørene. Suzuki benyttede også lejligheden til at øge frihøjden, installere fire LED-spotlights på taget og en kofanger med to trækkroge.

Suzuki Jimny overlever
Baseret på den japanske version af Jimny, forventer Jimny Survive en mere ekstrem version af den japanske jeep.

Suzuki Jimny Survive er den mest ekstreme version

Den anden prototype baseret på Jimny er baseret på dens japanske version (smalere for at opfylde kravene til kei-biler, der kun sælges i Japan). Kaldet Suzuki Jimny Survive, denne prototype er designet til at maksimere den lille jeeps terrænegenskaber.

Abonner på vores Youtube-kanal

Suzuki Jimny Survive har således større frihøjde, terrændæk, ny forkofanger (med spil og trækkroge), beskyttelser i forlygter, krumtaphus og stænkskærme, nye skinner, tag (der fungerer som kropsværn) og planker. at fortryde den lille jeep.

Suzuki Swift Sport Gul Rev
Suzuki Swift Sport Yellow Rev har et æstetisk sæt, der bringer en ny lakering, en frontsplitter, sideskørter og en sidestang, der går fra stænkskærmen til frontdørens glas.

Den tredje prototype, som Suzuki vil bringe til Tokyo Auto Salon, er baseret på Swift Sport. Udpeget Suzuki Swift Sports Gul Rev , hovedhøjdepunktet i denne prototype går til det æstetiske sæt og den gule maling, den modtog, som sigter mod at øge modellens aggressivitet.

Abonner på vores Youtube-kanal.

Læs mere