Vi har allerede testet BMW M8 Competition. Den mest kraftfulde nogensinde (video)

Anonim

Hvert år omkring dette tidspunkt venter mere end to dusin biler på os i Los Angeles (USA) for at teste ved World Car Awards - en af de vigtigste priser i bilindustrien.

I år var der blandt de fire modeller, som det tyske mærke stillede til rådighed for World Car Awards-dommerne til en første runde af test i USA - testene vil nu fortsætte i Europa - en der skilte sig ud: BMW M8 konkurrence.

Ud over det visuelle aspekt har BMW M8 Competition et andet vigtigt aspekt med sig: det er den mest kraftfulde BMW nogensinde. Hvordan opførte denne "super GT" på næsten to tons sig på den berømte Angeles Crest Highway?

Det er, hvad vi vil opdage i en anden video af Reason Automobile:

Hvis du vil vide flere detaljer om denne BMW M8-konkurrence, skal du klikke på dette link og besøge Razão Automóvels hjemmeside dagligt. I de kommende dage vil vi fortsætte med at offentliggøre vores tests i Los Angeles som en del af World Car Awards.

Abonner på vores nyhedsbrev

specifikationer

Under motorhjelmen finder vi den samme "hotte V" 4.4 V8 tvillingturbo, der allerede er kendt fra BMW M5, og replikerer de samme kraft- og drejningsmomentværdier som dens Competition-version. Med andre ord 625 hk ved 6000 o/min og 750 Nm til rådighed mellem 1800 o/min og 5800 o/min.

De 100 km/t nås på 3,2 s og topfarten er 250 km/t, men den går op til 305 km/t, hvis vi vælger M Driver Package.

Læs mere