Vi testede BMW M5 F90. Münchens "supersalon".

Anonim

Har verden brug for en 600 hk sedan? Svaret er ja, det gør det. Og det er ikke kun verden, der har brug for... min garage også. Hvis det ikke var for prisen...

Men lad os glemme alt om mine (eller vores...) økonomiske problemer. Jeg har endelig testet det - endelig! - Det BMW M5 F90 . Det var en længe ventet test.

Jeg indrømmer, at jeg havde kørt BMW M5 F90 før, men det var ikke længe nok til, at jeg ikke begrænsede mig til at sige (eller skrive...) det åbenlyse. Det ville være meget nemmere bare at rose en salon, der næsten rører perfektion. Der er intet galt med denne model, intet!

Okay... bortset fra det alt for konservative udseende. Det er min ydmyge mening.

Men sådan er vi ikke, vi vil gerne til bunds i sagen. Fordi BMW M5 F90 kurver, bremser og accelererer så meget, ønskede jeg ikke, at denne test skulle være en række af ros. Derfor besluttede jeg mig under videoen for at sætte dens kvaliteter i perspektiv ved at sammenligne BMW M5 F90 direkte med konkurrenterne:

Hvis du vil vide flere tekniske detaljer om BMW M5 F90, anbefaler jeg dig at se denne artikel med alle detaljer om denne generation. Topfart, acceleration fra 0-100 km/t og 0-200 km/t, blandt andre tekniske detaljer.

Denne artikel vil handle om detaljerne i den kopi, vi havde til rådighed i løbet af 5 intense og sjove dage. Stryg billedgalleriet:

bmw m5 f90 PORTUGAL

Sæderne er fantastiske.

Lad os gå til prisen?

Som jeg lovede i videoen, er her et link til listen over muligheder for BMW M5 F90. Grundprisen er 147.410 euro, men den enhed, vi testede, beløb sig til 185.400 euro.

bmw m5 f90
Carbon motordæksel pris? €1.008! Jeg efterlod et link i det foregående afsnit med de resterende valgfrie værdier.

Det er mange penge. Ja, det er mange penge. Men det er en pris at betale for et ægte teknologisk kompendium, der straffer bagdækkene med samme naturlighed, som masserer vores sanser med et suverænt lydsystem og meget komfortable sæder.

BMW M5 F90. luksus sportssalon

Denne generation af BMW M5 F90 lider af bipolaritet. Den formår at transportere os i stor komfort og samtidig komme ind på parkeringspladsen til et luksushotel på powerslide.

Den lethed, hvormed dette 1930 kg 'monster' kommer ind i kurverne, er foruroligende.

Men denne alsidighed frarøvede ham noget af den brutalitet, vi altid forbinder med disse forslag - det er værd at besøge denne artikel om en af de mest brutale sportssaloner nogensinde.

Vi testede BMW M5 F90. Münchens
Når du har 600 hk på baghjulene, 1930 kg vægt at kontrollere og en klippe på 60 meter for at undgå...

Men lad dig ikke narre. Vi er vidne til sportssalonernes «guldalder». Jeg ved hvad jeg taler om, jeg har allerede testet alle nutidens "supersaloner" og nogle fra fortiden.

  • I "bunden" bag rattet i Mercedes-AMG E 63 S 4MATIC+
  • Gennem Alentejo ved rattet af den mest kraftfulde Porsche Panamera nogensinde
  • Jaguar XE SV Project 8. Testet den hurtigste sedan i verden
  • Vi testede Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Særlige 108 år

Dette er blot nogle få eksempler - og ja, jeg ved, at nogle af eksemplerne ikke er direkte konkurrenter til BMW M5. Men abonner på vores YouTube-kanal, for snart vil vi have flere ballistiske saloner i vores "jagtreservat". En af dem er 100% elektrisk...

Hvad angår BMW M5 F90, er jeg enig med dig, hvis du siger, at der er meget tilbage at sige. Kørestøttesystemer, indbygget teknologi, massagesæder mv. Men for at tale om det, vil jeg bruge en anden BMW 5-serie som forsøgskanin, okay? Måske en BMW 520d...

bmw m5 f90
Vi ses snart BMW M5...

Læs mere