Ford Fiesta ST kommer... og hurtigt!

Anonim

Ford vil løfte sløret for den nye Fiesta ST allerede næste fredag. Forventningerne er høje i betragtning af sin forgængers fortræffelighed.

Ford udgav en kort video, hvor vi kan se en camoufleret Fiesta ST "åbne" ved en fabrik, som om det var en etape af rallyet. Tilsyneladende i et galt strejf med en... BMX!

Intet andet er frigivet bortset fra de to små bogstaver i slutningen af videoen: ST! Forvent mere visuel aggressivitet end hvad vi har set i den nye Fiesta. Det kan stadig forventes, at det fortsat vil være et koncentrat af effektivitet og adrenalin som sin roste forgænger.

Den store nyhed er ifølge rygterne introduktionen af en ny 1,5 liters Ecoboost, der erstatter den nuværende 1,6. Den nye firecylindrede er allerede til stede i andre Fords, såsom Focus, med 182 hk i sin kraftigste variant, præcis samme effekt som Fiesta ST.

IKKE MÅ GLIPPES: Speciel. Den store nyhed på Geneve Motor Show 2017

Det, der dog forventes, er, at den nye Fiesta ST starter, hvor den nuværende slap, altså ved ST200'erens 200 hk. På denne måde vil den konkurrere med sine hovedrivaler i segmentet, såsom Peugeot 208 GTi eller Renault Clio RS. Eller endda nye rivaler som den spændende Toyota Yaris GRNM, som vil have mindst 210 hk trukket fra en 1,8-liters kompressor.

Den første offentlige optræden, efter afsløringen den 24. februar, finder sted på biludstillingen i Genève. Det bliver også en offentlig debut, ikke kun for ST, men for den nye generation af Fiesta. Vi vil være der!

Gæt hvem der er tilbage... #FiestaST

Udgivet af Ford UK tirsdag den 21. februar 2017

Følg Razão Automóvel på Instagram og Twitter

Læs mere