Alfa Romeo er ved at forberede en model til at konkurrere i E-segmentet

Anonim

Med pålidelighedsproblemer bag ryggen skal konkurrenterne passe på. Alfa Romeo forbereder et nyt angreb, og målene er de sædvanlige: Audi, Mercedes, BMW og Jaguar.

Sidst Alfa Romeo blandede sig i kampen om E-segmentet, tabte den... men den tabte med stil. Faktisk gjorde ikke engang dem, der vandt - meningerne om vinderen - det med så meget stil, som Alfa Romeo gjorde i sit nederlag.

Alfa Romeo 166, Alfa Romeos sidste repræsentant i E-segmentet, var som alle alfaer et glimrende eksempel født fra anerkendte italienske designskoler. Men "knyttet" til disse kvaliteter kom også nogle skavanker ved den italienske skole. Ja, de gættede det, pålidelighed var ikke hans stærke side. Lad vores redaktør Diogo Teixeira sige, hengiven ejer af en Alfa Romeo 166 2.4 JTD. For dem, der de elektroniske luner i deres «italienske» ikke er andet end den rimelige pris at betale for at cirkulere i en af de smukkeste saloner nogensinde.

Men med de problemer bag ryggen kan Alfa Romeo endda blive en seriøs konkurrent inden for E-segmentet BMW Serie 5, Audi A6, Jaguar XJ og Mercedes E-Klasse pas på. Basen vil blive arvet fra den fremtidige Maseratti-salon ved navn Ghibli. Lanceringen af denne nye Alfa Romeo-model forventes engang i 2015. Og italienerne spiller ikke spil...

Alfa Romeo 166

Tekst: Guilherme Ferreira da Costa

Kilde: carmagazine.co.uk

Læs mere