Misterija. BMW M2 bez "uhvaćenih" ispušnih cijevi. Koji će ovo biti električni?

Anonim

Prije otprilike dva tjedna pokazali smo vam špijunske fotografije budućeg BMW-a M2 na testovima i rekli smo vam da će M2 (G87) zadržati recept koji je Guilherme Costa tako hvalio na testu BMW M2 Competition. Ali sada smo dobili nove špijunske fotografije sjeverne Švedske koje nam pokazuju trenutni BMW M2 (F87), bez ispušnih otvora, osuđujući električni prototip za testiranje.

Ništa ne ukazuje na to da postoje planovi za 100% električni M2 u bliskoj budućnosti za BMW M, tako da bi to trebao biti, i čini se da nitko ne sumnja, "probna mazga" za budući 100% električni model iz Münchenska marka. Ali praktički je nemoguće razumjeti o kojem modelu je riječ.

Teorija da bi ovo mogao biti početak razvoja budućnosti M2 samo s elektronima - da bi se tamo stiglo kasnije u desetljeću - je "na stolu", budući da je marka Bavaria odabrala upravo karoseriju trenutnog BMW-a M2 (F87) služiti kao "testna mazga".

Špijunske fotografije BMW M2 EV

Ali ako bolje pogledamo, primijetit ćemo da ova testna jedinica ima sigurnosni kavez umjesto stražnjih sjedala — M2 bez stražnjih sjedala? Čudno… — i karbonsko-keramičke kočnice, koje mogu predvidjeti mnogo radikalniji električni model.

Još jedna zanimljiva činjenica o ovom "videnju" vezana je uz upis. To je zato što se svi testni modeli novih BMW-a ili MINI-ja “love” s njemačkom registracijom, iz Münchena, budući da je upravo u tom gradu usredotočen razvoj novih modela grupe. Ali ova “probna mazga” ima švedsku registarsku tablicu straga, a sprijeda nema nikakve registarske pločice.

Špijunske fotografije BMW M2 EV

Stoga ne nedostaje detalja koji bi nas u ovom BMW-u mogli zbuniti. No, nešto drugo se ne bi očekivalo, ili da to nije glavni cilj “probnih mazgi”.

Javite nam u polju za komentare što mislite da je brend iz Münchena naumio.

Čitaj više