Mercedes-Benz ga-ewebata teknụzụ chaja ikuku na mbido 2017

Anonim

Ụdị ahụ na-ekwe nkwa na nke a bụ ngwọta dị mma maka ịcha ụgbọ ala n'ụlọ.

N'iburu n'uche njedebe akụrụngwa ugbu a maka ụgbọ ala eletrik, Mercedes-Benz kwupụtara na ọ ga-ewebata chaja ikuku na ngwakọ ya na ụgbọ ala eletrik n'afọ ọzọ. Ọ bụ ezie na ngwọta nke azụ ahịa adịlarị, German ika na-ezube iwepụta nkà na ụzụ nke ya, nke ga-abụ "ntụgharị uche na adaba". Ụgbọ ala eletrik agbasabeghị n'ezie na ịla n'ụlọ na ịkwanye ụgbọ ala bụ ihe gara aga ...

Kedu ka o si arụ ọrụ?

Site na mpaghara electromagnetic, ọ ga-ekwe omume ịnyefe ike n'etiti ihe abụọ - nkà na ụzụ ejirila na smartphones. Usoro ahụ nwere ntọala n'elu ebe a na-adọba ụgbọala na eriri nke abụọ na ala nke ụgbọ ala ahụ. Akụkụ abụọ a na-etolite ihe ntụgharị nke na-agbanwe ike ka ọ bụrụ ọkụ eletrik iji chajịa batrị.

Ozi dị na ogwe ngwá ọrụ na-agwa onye ọkwọ ụgbọ ala ma ọ bụrụ na ụgbọ ala ahụ dị n'ime ebe a na-ebu ibu; ozugbo ụgbọ ala ahụ kwụsịrị, chaja na-amalite ozugbo. Mercedes na-ekwe nkwa na oge nchaji yiri nke ụdị nkwụnye ahụ. Nke a na nkà na ụzụ ga-dị ka ihe mmezi nhọrọ na-esote ngwakọ version nke Mercedes-Benz S-Class (facelift).

mercedes eletriki

Soro Razão Automóvel na Instagram na Twitter

GỤKWUO