Ndị ọchịchị. Nke a bụ BMW 4 Series Coupé ọhụrụ, karịa ma ọ bụ obere

Anonim

N'ịbụ ndị emeworị nke a na i4 na iX3, BMW na-atụ anya ọzọ otu ihe nlereanya na usoro nke "foto nledo" gọọmentị, na nke a, nke ọhụrụ. BMW 4 Series Coupe.

Dị ka ọ dị na mbụ n'okwu ndị a, 4 Series Coupé ọhụrụ na-apụta nke ukwuu. N'ihi nke a, ọ na-esiri ike ịhụ nkọwa ọ bụla aesthetic nkọwa nke ọhụrụ Bavarian nlereanya.

N'agbanyeghị nke ahụ, a na-enwekwu obi ike na a ga-egosipụta akụrụ abụọ a ma ama na nha XXL, dịka anyị hụrụ na Concept 4.

BMW 4 Series Coupe

Kedu ihe amaralarị?

Dị ka a pụrụ ịtụ anya, ọnụ ọgụgụ ka ukwuu nke teknuzu ozi banyere ọhụrụ BMW 4 Series Coupé na-anọgide na "nzuzo nke chi". BMW ebipụtala obere infographic ebe ọ na-atụnyere ya na 3 Series na akụkụ dị iche iche.

Nke ahụ bụ otú anyị si amụta na ọhụrụ 4 Series Coupé ga-57mm mkpumkpu karịa 3 Series, na etiti nke ike ndọda na-agbada 21mm na a ga-23mm wider n'azụ track.

Debanye aha na akwụkwọ akụkọ anyị

Anyị chọpụtakwara na nke a ga-enwe mgbanwe dị iche iche maka nkwusioru, steing na brek ma e jiri ya tụnyere nke usoro nke 3 gosipụtara, bụrụkwa ihe e lekwasịrị anya n'ọtụtụ nkwalite nhazi.

BMW 4 Series Coupe
Nke a bụ ime nke 4 Series Coupé… M pụtara, karịa ma ọ bụ obere.

Maka igwe igwe, ika German “welitere mkpuchi” na injin nke kwesịrị ịkwado ụdị kachasị elu: M440i xDrive.

Ọ bụghị ihe ijuanya na ọ bụ otu 3.0 l inline isii-cylinder unit dị ka M340i, nke nwere ike ịnapụta 374 horsepower. A ga-ejikọta ihe ọhụrụ a na sistemu ngwakọ 48V dị nro nwere ike, nwa oge, na-enye 11 hp ọzọ.

BMW 4 Series Coupe

A ga-ezigara ike na wiil anọ niile site na nnyefe Steptronic Sport nke nwere ọsọ asatọ. Na mgbakwunye, ndị sportiest nke BMW 4 Series Coupés ga-egosipụta M Sport di iche iche, M Sport brek na 18" wiil.

N'ihi na ugbu a, ụbọchị ngosi nke ọhụrụ BMW 4 Series Coupé ka ga-hụrụ.

BMW 4 Series Coupe

Ndị otu Razão Automóvel ga-aga n'ihu na ntanetị, awa 24 kwa ụbọchị, n'oge ntiwapụ COVID-19. Soro ndụmọdụ nke General Directorate of Health, zere njem na-enweghị isi. Anyị ga-enwe ike imeri usoro a siri ike.

GỤKWUO