Volvo na-emepụta M ka ị ghara ịzụta ụgbọ ala

Anonim

THE M , ngagharị, bụ ọhụrụ Volvo Car Mobility brand, chepụtara na ebumnuche nke inye ndị kasị mma uzo ozo maka ugbua ụgbọ ala nwe. tumadi iji obodo ahịa, dị ka ụzọ nke ịgbasa Swedish ika enye nke ngagharị ọrụ n'ụwa nile. N'ịbụ nke dị na ịnweta, site na ngwa dị mfe na smartphone ma ọ bụ mbadamba.

Dị ka Volvo si kwuo na nkwupụta, ụdị ọhụrụ a ga-ejikwa, na mgbakwunye na ịnye ohere ịnweta ụgbọ ala na ọrụ, iji ghọta mkpa nke ndị ọrụ, mmasị ha na àgwà ha, si otú a na-ahazi onyinye na ahụmahụ ha.

Ọ dị, n'oge mmalite, site na mmiri nke 2019, naanị na Sweden na United States, M na-eji afọ 20 mmụta na data sitere na Sunfleet, ụlọ ọrụ na-ekekọrịta ụgbọ ala nke Volvo Car Group, nke n'ọdịnihu. a ga-ejikọta n'ime ụlọ ọrụ ọhụrụ ahụ.

Volvo XC60 T6 ọhụrụ

Ụgbọ ala Volvo na-aghọ karịa ụlọ ọrụ ụgbọ ala. Anyị maara na ndị ahịa na-atụgharị uche n'echiche ọdịnala nke inwe na M ga-abụ akụkụ nke nzaghachi ahụ. Anyị na-etolite ịghọ onye na-eweta ndị ahịa ozugbo, ụkpụrụ anyị: "Nnwere onwe ịkwaga."

Håkan Samuelsson, Onye isi ala na onye isi oche nke Volvo Cars

Volvo Car Mobility CEO Bodil Eriksson na-ekpughe na "anyị na-ahụ na M ohere ịnye ahụmahụ dị elu", na "Stockholm ga-abụ isi obodo maka mmepe M", ebe ọ bụ na "anyị na-abịa ime ihe. nnukwu batrị nke ule”. N'ezie, "anyị ga-amalite a ule version afọ a, na ọdịda", kwubiri otu onye na-elekọta.

GỤKWUO