Rally de Portugal 2015 kwadoro maka North nke mba ahụ

Anonim

Ozi nke ACP weputara taa na nkwupụta na-akwado ihe emegoro na 2013 site n'aka onyeisi oche nke ACP, Carlos Barbosa. N'ịzaghachi arịrịọ nke ndị fan na North nke mba ahụ na mgbe ịchịkọta nkwado dị mkpa, Rally de Portugal 2015 ga-ewere ọnọdụ na North Portugal.

Enwere mbipụta iri n'usoro n'usoro na Algarve na Baixo Alentejo, ma ugbu a Vodafone Rally de Portugal na-aga ebe ndị ọzọ: n'ebe ugwu nke mba ahụ.

Leekwa: Rally de Portugal site na oghere Razão Automóvel

Nzukọ nke Vodafone Rally de Portugal na-ekele, na nkwupụta, ntinye aka na nnweta nke ndị niile kwadoro ijide Rally de Portugal na mbipụta iri ikpeazụ. Ugbu a, ọ na-ejupụta na igbe na North.

Ndị ọchịchị metụtara

Amarante, Baião, Caminha, Fafe, Guimarães, Lousada, Matosinhos, Mondim de Basto, Ponte de Lima, Vallongo, Viana do Castelo na Vieira do Minho. Na mgbakwunye na ndị isi nkwado (Vodafone, Turismo de Portugal na BP) ndị a bụ obodo na-akwado nhazi nke Rally de Portugal 2015.

Ọ ga-eme n'ọnwa June

A na-atụ anya okpomọkụ na-ekpo ọkụ maka Rally de Portugal 2015. N'ịbụ ndị dị mkpa iji kwadebe okporo ụzọ na tebụl, Automóvel Clube de Portugal jụrụ FIA na onye na-akwado asọmpi ka ọ kwaga ụbọchị ihe omume ahụ na ọnwa June.

Portugal Rally Center 2015 ga-adị na Exponor

Ebe etiti Rally de Portugal 2015, nke gụnyere akwụkwọ ozi iwu, ogige enyemaka na ogige mechiri emechi, ga-adị na Exponor, n'obodo Matosinhos. ACP na-ekpughekwa na nke a ga-abụ agbụrụ kọmpat dịka o kwere mee, naanị na mpaghara ugwu nke Osimiri Douro.

A GA-AHỤGHỊ: Rally de Portugal ikpeazụ tupu mgbanwe mgbanwe Carnation

Òtù anaghị echefu nkwado Algarve

Nkwado nke ndị obodo Algarve na Baixo Alentejo nyere asọmpi ahụ na-etinye aka na njem njem nzụkọ ahụ - Almodôvar, Faro, Loulé, Ourique, São Brás de Alportel, Silves na Tavira - site na mpaghara Algarve Tourism Region yana Parque das Cidades, onye nwe ya. nke Estádio Algarve echefubeghị. Nzukọ ahụ hapụrụ ekele nye ndị niile mere ka ọ too ma nyere aka idobe Rally de Portugal

Àgwà ndị na-ekiri ihe bụ na ọ ga-adịkwa mkpa

Nzukọ a na-ekele ndị na-ekiri ihe nkiri maka omume ha kwesịrị nṅomi na mbipụta ọhụrụ. ACP na-ekpughekwa na nlekọta nke mgbakọ ahụ na ugwu ma ọ bụ ndịda nke mba ahụ na-adabere nanị na omume na nkwado nke ọha na eze, n'ihe gbasara nchekwa nke agbụrụ ahụ.

GỤKWUO