Najlepšie značky: objavte, kam chodia nakupovať milionári

Anonim

Lode, lietadlá, hodinky, víno a samozrejme autá... skvelé autá! To všetko a ešte viac nájdeme v Monaku na veľtrhu Top Marques 2014.

Kto ju už uspával myšlienkou „keby som bol bohatý, kúpil by som si auto X, loď Y a odišiel na dovolenku na ostrovy Z“? Odpoveď je jednoduchá: všetci. Všetci sme to urobili, aspoň raz v živote.

Konkrétny výber auta, lode alebo dovolenky je na zvážení každého z nich. Každý predsa investuje svoje imaginárne peniaze ako chce. Ďalšia veľmi častá úvaha je nasledovná: „keby som vyhral Euromilióny, nevedel by som, čo s toľkými peniazmi“. No v tejto oblasti už vieme pomôcť. Presne vieme, kde minúť peniaze. Je to veľtrh, ktorý sa koná každý rok v Monaku a nazýva sa Top Marques.

najlepšie známky 4

V Top Marques nájdeme všetky druhy „hračiek“ pre veľmi (!) bohatých ľudí. Hodinky, šperky, víno, umelecké diela, lietadlá, vesmírne lety, lode, helikoptéry a dokonca aj autá, samozrejme!

Top Marques je ideálny priestor pre vznik našej výstrednosti. Veľtrh tohto kalibru sa nevyhnutne nemohol konať nikde inde ako v očarujúcom Monackom kniežatstve. A veľkou novinkou je, že tento rok tam bude Razão Automóvel.

Počas najbližších dní (17. až 20. apríla) tu na Razão Automóvel nájdete exkluzívne zábery a novinky z tejto udalosti. Pre nás ťažký život, nemyslíš? Pekné autá, horúce počasie, krásne ženy a najlepší čitatelia na svete!

Sledujte všetky novinky Top Marques 2014 tu na Razão Automóvel od 17. do 20. apríla. Zatiaľ zostaňte pri záberoch z minulého roka:

Najlepšie značky: objavte, kam chodia nakupovať milionári 19299_2
najlepšie známky 21

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac