Lexus GS F: Japonský športový automobil už zaplatený v Portugalsku

Anonim

Lexus GS F, ktorý bol predstavený na autosalóne v Detroite v roku 2015, je teraz dostupný v Portugalsku. Zistite ceny a špecifikácie modelu.

Nový GS F je najnovšou stávkou športovej divízie Lexus. Navonok má športové auto svalnatý dizajn, ktorý nenechá nikoho na pochybách o účeloch tejto verzie...

POZRI TIEŽ: Lexus LC 500h predstavený s hybridným motorom

GS F má pod kapotou 5,0-litrový atmosférický blok V8 s výkonom 477 k a maximálnym krútiacim momentom 530 Nm. 8-stupňová automatická prevodovka umožňuje štyri rôzne prevádzkové režimy: Normal, Eco, SPORT S a SPORT S+, pričom ten druhý je špeciálne určený na použitie na okruhoch. To všetko poskytuje zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4,6 sekundy a maximálnu rýchlosť 270 km/h (elektronicky obmedzenú).

Japonský model je vybavený aj nedávno uvedeným bezpečnostným systémom Lexus Safety System +, ktorý využíva radar s milimetrovými vlnami v spojení s kamerou na čelnom skle. Tento multifunkčný systém zahŕňa rôzne funkcie, ako sú okrem iného predkolízna (PCS), výstraha pred vybočením z jazdného pruhu (LDA) a automatický systém vysokej špičky (AHS).

Lexus GS F, nedávno predstavený na Autodromo do Algarve, je možné objednať od 134 000 EUR.

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac