TAG Heuer berie do Ženevy 5 špeciálnych modelov

Anonim

Na oslavu svojho dlhého spojenia s motoristickým športom vystaví TAG Heuer na najbližšom autosalóne v Ženeve 5 špeciálnych modelov.

Pretože autosalón nerobia len sériové vozidlá, v Ženeve nebude chýbať švajčiarsky hodinár TAG Heuer s výstavou 5 súťažných áut. Hostiteľmi výstavy bude Jack Heuer, čestný prezident TAG Heuer, Maurice Turrettini, prezident ženevského autosalónu a herec a gentleman Patrick Dempsey.

Vystavené modely budú Porsche 911 RSR , ktorú vedie Patrick Dempsey v najnovšom vydaní pretekov 24 hodín Le Mans; marec 701 , ponúkol pilotovi Josephovi Siffertovi v sezóne 1970; Formula E 2016 jednomiestny McLaren s elektromotorom s výkonom 225 k a Abarth 595 “Competizione by TAG Heuer” (na obrázku nižšie), s výkonom 180 k a 250 Nm, vyrobený s podporou Garage Italia Customs.

SÚVISIACE: Peugeot 2008 zrenovovaný pre autosalón v Ženeve

Ale veľká výnimočná postava bude Red Bull Racing – TAG Heuer RB12 , nové auto Red Bullu pre budúcu sezónu majstrovstiev sveta Formuly 1, ktoré je výsledkom nedávneho partnerstva medzi Red Bull Racing a TAG Heuer. V stánku značky bude aj 5 pretekárskych simulátorov, miniatúrny okruh pre elektromobily a samozrejme exkluzívna kolekcia hodiniek, s podpisom švajčiarskej značky.

HS1

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac