Mercedes-AMG očakáva ďalší superšport

Anonim

Mercedes-AMG R50 je ďalší pokrokový názov pre „beštiu“ zo Stuttgartu.

Výstava Consumer Electronics Show 2017 nie sú len autonómne autá. Nemecká značka v polovici minulého roka potvrdila, že jej ďalší superšportiak bude uvedený na trh v roku 2017, teda v čase osláv 50. výročia Mercedes-AMG. Takže, aby tento model nezapadol – bolo by to ťažké... – nemecká značka si dala záležať na tom, aby novinárom v Las Vegas predstavila teaser, ktorý môžu vidieť vyššie.

PREDPOVEĎ: Výkon ďalšieho Mercedesu-AMG A 45 by mohol presiahnuť 400 koní

Obrázok, ktorý nám trochu ukazuje zadnú časť a strechu nového modelu, nám umožňuje vidieť motor v centrálnej polohe. Podľa najnovších klebiet sa dá očakávať, že Mercedes-AMG vsadí na hybridnú technológiu odvodenú priamo od monopostov Formuly 1 – tri elektromotory s celkovým výkonom okolo 1300 k. Hoci tieto čísla ešte nie sú potvrdené, jedna vec je istá: po spustení sa nová „beštia“ zo Stuttgartu stane najrýchlejší a najvýkonnejší model všetkých čias Mercedes-AMG.

SÚVISIACE: Lewis Hamilton chce pomôcť pri vývoji ďalšieho športového auta Mercedes

Tento hybridný motor bude mať na starosti vysokovýkonné pohonné jednotky Mercedes-AMG v Northamptonshire (UK) a výroba auta bude obmedzená na približne 250 kusov. Čo sa týka ceny, tá môže presiahnuť 2 milióny eur. Začnite šetriť...

Mercedes-AMG očakáva ďalší superšport 28379_1

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac