Bugatti Veyron za 53 000 eur?

Anonim

Toto Bugatti Veyron je ideálnym riešením – alebo lepšie, možným riešením – pre každého, kto chce mať superšportové auto za nízku cenu.

Predchodca Bugatti Chiron bol desať rokov jedným z najvýkonnejších a najrýchlejších áut planéty. Hoci sa jeho výroba už skončila, stále sa nájdu takí, ktorí túžia po Bugatti Veyron. Žiaľ, drvivá väčšina ľudí nemá kapitál na kúpu francúzskeho modelu. Na splnenie požiadaviek sa na eBay objavila verná replika pôvodného modelu.

Základom tejto repliky je podvozok Fordu Cougar z roku 2001 a celá karoséria bola vyrobená zo sklolaminátu na obraz francúzskeho hypercaru – prinajlepšom dokáže oklamať tých najneprítomnejších…

Replika Bugatti Veyron (3)
Bugatti Veyron za 53 000 eur? 28401_2

POZRI TIEŽ: Lamborghini Aventador sa predalo za 90-tisíc eur

Pod kapotou je 3,0-litrový motor V6 Duratec, ktorý je podľa predajcu perfektne funkčný, navyše utrpel nárast výkonu oproti štandardnému bloku s výkonom 201 koní (áno, zabudnite na motor W16 v strednej polohe vzadu ).

Interiér bol kompletne upravený tak, aby pripomínal Bugatti Veyron, od kožených sedadiel až po volant a prístrojový panel pochybnej kvality. Znie vám to dobre? Potom môžu navštíviť pôvodný inzerát na eBay. Ak by ich to nepresvedčilo (je to pravdepodobné), existujú aj iné spôsoby, ako minúť niečo vyše 50 000 eur, a toto je jeden z nich.

Replika Bugatti Veyron (5)
Bugatti Veyron za 53 000 eur? 28401_4

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac