Odporúčané Bugatti Veyron z Dubajskej polície

Anonim

Ak už bola dubajská policajná flotila exkluzívna, stala sa ešte viac. Po tom, čo dubajská polícia „obliekla košeľu“ mnohých superšportov, je na rade Bugatti Veyron 16.4, aby sa stalo hviezdou služieb.

Až donedávna bol Aston Martin One-77 hviezdou tejto policajnej flotily, ktorá bola v ústach sveta, ale jeho vedúcu úlohu teraz zdieľa nový prvok dubajskej policajnej flotily: Bugatti Veyron 16.4. Názory sú rozdelené medzi tými, ktorí si myslia, že je to „preháňanie“ a tými, ktorí „obdivujú“ správu imidžu dubajskej polície, ktorá propaguje destináciu, ktorá je sama o sebe synonymom luxusu. Celý tento aparát nie je ničím iným ako investíciou do marketingu, stratégiou, ktorú Dubaj prijal na propagáciu krajiny ako exotickej a exkluzívnej destinácie.

dubajské policajné ferrari ff lamborghini aventador

Na rozdiel od toho, k čomu nás naša bujná fantázia vedie k záveru, superautá flotily dubajskej polície neprenasledujú, slúžia len na marketingové účely. Ak teda očakávate, že uvidíte cestné šialenstvo v štýle Need for Speed alebo Furious Speed, vyskúšajte to, pretože táto akcia je obmedzená na veľkú obrazovku.

dubajské policajné bentley

Ak Bugatti Veyron nepoteší, v dubajskej policajnej flotile sú superautá, ktoré vyhovujú každému vkusu. Sú medzi nimi Audi R8 V10 Plus, Bentley Continental GT, Ferrari FF, Mclaren 12C, Mercedes SLS AMG, Nissan GT-R a Brabus B63S. Zostaňte pri videu, ktoré zverejnil náš kolega Shmee150, záberoch z pretekov Dubai Tour Cycling Race, kde dubajská polícia odhalila svoju flotilu a predstavila Bugatti Veyron.

Čítaj viac