Studený štart. Bugatti má biliardový stôl drahší ako Porsche 911 GT3

Anonim

Po nejakom čase sme vám ukázali exkluzívne reproduktory Bugatti, dnes prinášame tie "Biliardový stôl Bugatti" , biliardový stôl navrhnutý značkou Molsheim v spolupráci so spoločnosťou IXO.

Limitovaný na 30 kusov, tento stôl spĺňa podľa Bugatti špecifikácie profesionálnych biliardových stolov. Pri jeho návrhu boli použité materiály ako eloxovaný hliník, titánové skrutky a matice a samozrejme uhlíkové vlákna.

Medzi (bezplatnými) možnosťami patrí 13-palcová obrazovka, ktorá vám umožňuje zaznamenávať skóre a séria príslušenstva, aby palice a stôl zostali v bezchybnom stave.

„Biliardový stôl Bugatti“ navrhnutý na použitie na jachtách má tiež voliteľný systém, ktorý využíva gyroskopický senzor, ktorý mu umožňuje zostať „vyvážený“. Tento systém upraví nohy stola len za 5 milisekúnd a kompenzuje pohyby nádoby.

Biliardový stôl Bugatti

Aká je cena tohto všetkého? „Skrovných“ 250-tisíc eur, čo je hodnota vyššia, ako požadovalo Porsche pre nový 911 GT3!

O „studenom štarte“. Od pondelka do piatku v Razão Automóvel je „studený štart“ o 8:30. Keď popíjate kávu alebo naberáte odvahu začať deň, sledujte aktuálne fakty, historické fakty a relevantné videá z automobilového sveta. Všetko v menej ako 200 slovách.

Čítaj viac