EQS bude mať verziu SUV a tieto špionážne fotografie to predpovedajú

Anonim

Elektrická ofenzíva Mercedes-Benz pokračuje v plnom prúde a po EQS sa nemecká značka chystá uviesť na trh nový vrchol ponuky poháňaný výhradne elektrónmi: SUV Mercedes-Benz EQS.

SUV EQS, ktoré je naplánované na príchod budúci rok (spolu s budúcim a menším SUV EQE), bolo teraz zachytené na sérii špionážnych fotografií, ktoré nielen potvrdzujú jeho blížiaci sa príchod, ale umožňujú nám aj trochu predvídať tvary nového Nemecké SUV.

Napriek bohatej kamufláži je možné overiť, že „ulovený“ prototyp už má definitívne svetlomety, s ktorými ho spoznáme, a je možné predvídať štýl v súlade s tým, čo už o EQS a EQS vieme. zvyšok rozsahu EQ (so zatvoreným „grilom“ a svetlometmi spojenými svetelnou lištou).

photos-espia_Mercedes-Benz_EQS SUV

Z profilu vyniká dlhý rázvor a relatívne nízka výška zeme, zatiaľ čo vzadu je badateľné osvojenie si identického riešenia ako v modeloch EQA, EQB a EQC, pričom na nárazníku sa objavuje poznávacia značka, ktorá len potvrdzuje. či budú zadné svetlá spájať tradičnú svetelnú lištu.

Čo je už známe o SUV EQS?

O novom elektrickom SUV Mercedes-Benz zatiaľ nebolo zverejnených veľa informácií – dokonca ani to, ako sa bude volať. S označením EQS, ktoré je už „nárokované“, sa ešte len uvidí, aká bude nomenklatúra tohto SUV odvodená od neho.

Vieme však, že dorazí už v roku 2022 a že jeho základom bude špecializovaná platforma EVA (Electric Vehicle Architecture), ktorú spustila EQS a ktorá tiež povedie k budúcemu EQE (ktorý bude známy na Mníchovskom motoristickom závode). Show, ktorá sa otvára 7. septembra) a SUV EQE.

photos-espia_Mercedes-Benz_EQS SUV

Rázvor „odsudzuje“ použitie novej platformy Mercedes-Benz.

Bude to prvé elektrické SUV hviezdnej značky, ktoré bude odvodené z tejto novej špecializovanej platformy, na rozdiel od EQA, EQB a EQC, ktoré sú odvodené od platforiem upravených z modelov so spaľovacím motorom.

S týmto novým modelom sa však ako s Maybachom stretneme ako prvý. Na mníchovskom autosalóne bude tiež predstavený prototyp Mercedes-Maybach založený na tomto novom SUV a očakáva sa aj príchod verzie AMG tohto nového SUV.

Čítaj viac