Toto je vynovený Renault Captur z mäsa a kostí

Anonim

Renault Captur sa v Ženeve predstavil s aktuálnejším vzhľadom. Ide o najpredávanejšie SUV segmentu B v Portugalsku.

Renault Captur bol hlavnou postavou stánku francúzskej značky v Ženeve a niet sa čomu čudovať: v Európe je najpredávanejším vo svojom segmente. Ale pretože konkurencia nepustí, Renault sprevádzkoval aktualizáciu Capturu, ktorá ešte viac posilnila jeho príbuznosť s Kadjarom.

V zozname noviniek je nová predná maska s jemnejšími obrysmi a chrómovou líniou v hornej časti a nový systém osvetlenia Pure Vision LED (voliteľné) s dennými svetlami v tvare písmena C.

NEPREHLIADNITE: Renault predstavuje Zoe e-Sport s elektrizujúcimi 462 k

Vynovený Renault Captur má tiež premiéru v dvoch nových odtieňoch karosérie – Atacama Orange a Ocean Blue – a novú farbu strechy s názvom Platinum Grey. Celkovo je k dispozícii 30 exteriérových kombinácií, šesť pre interiér a 16-palcové a 17-palcové kolesá v rôznych dizajnoch.

V interiéri teraz Renault ponúka prémiový zvukový systém Bose, pričom aktualizáciou prešiel aj multimediálny systém R Link (štandard).

Pod kapotou je všetko po starom: Captur bude aj naďalej dostupný s 1,5-litrovým dieselovým blokom a dvoma benzínovými motormi s objemom 0,9 l a 1,2 l.

Toto je vynovený Renault Captur z mäsa a kostí 6922_1

Všetky novinky z autosalónu v Ženeve tu

Čítaj viac