Neobmedzený luxus: 30 Rolls Royce Phantom pre Macao

Anonim

"Dobrý deň. Chcel by som si objednať 30 Rolls Royce Phantom“. To boli viac-menej slová čínskeho magnáta Stephena Hunga, keď objednával novú flotilu áut pre hotel, ktorý stavia v Macau.

Nestáva sa každý deň, že Rolls Royce dostane objednávku tak veľkých rozmerov. Nieje to. V skutočnosti je to najväčšia objednávka, akú kedy britský dom dostal. Objednávku zadal Stephen Hung, multimilionársky čínsky obchodník a...excentrický.

P90163517_highRes

Všetky Phantomy budú vo veľkej miere prispôsobené vkusu pána Hunga a priznajme si, vkus magnáta nie je lacný: Rolls Royce hovorí, že dve z tridsiatich áut, ktoré vyrobí, budú najdrahšie, aké kedy vyšli z týchto ušľachtilých montážnych liniek. . Súdiac podľa dvoch zlatých kľúčov predpokladáme, že pôjde o skutočne špeciálne modely...

P90163514_highRes

Rolls Royce zatiaľ len odhaľuje projekt jedného z Phantomov, ktoré bude vyrábať. Červená a zlatá sú takmer povinné farby, keďže okrem symboliky šťastia budú prevládať na exteriéri hotela Louis XIII. Interiér vykazuje mieru personalizácie, na ktorú je už značka u svojej klientely zvyknutá: súčasťou zostavy sú čalúnenie s nezvyčajnými vzormi a strecha Starlight Headliner.

Okrem áut pomáhal Rolls Royce navrhnúť aj priestor pre Hotel Louis XIII, kde budú tieto skutočné skvosty parkovať. A samozrejme, keďže 6 metrové dĺžky každého Phantom LWB môžu byť v uliciach Macaa problematické, Rolls Royce zabezpečí školenie budúcich šoférov.

Hodnoty takéhoto nákupu nie sú známe, ale za predpokladu, že priemerná cena je 500 000 EUR na jednotku, nová flotila Stephena Hunga má hodnotu 15 000 000 EUR.

Neobmedzený luxus: 30 Rolls Royce Phantom pre Macao 9568_3

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac