Volkswagen I.D. Buzz Cargo, zásuvná reklama

Anonim

THE Volkswagen vsádza na modely I.D. a po potvrdení návratu „Pão de Forma“ na základe konceptu I.D. Nemecká značka Buzz teraz na autosalóne v Los Angeles predstavila komerčnú verziu Volkswagen I.D. Názov Buzz.

Na základe platformy MEB používanej zvyškom prototypov rodiny Volkswagen ID (okrem ID Buzz Cargo existujú aj ID Buzz, ID Vizzion, ID hatchback a ID Crozz SUV) môže byť prototyp vybavený 48 kWh resp. Kapacita batérie 111 kWh.

Volkswagen I.D. Buzz Cargo má dojazd okolo 322 km alebo 547 km , respektíve pre najmenšiu a najväčšiu kapacitu batérie. ID Buzz Cargo má na streche aj solárny panel, ktorý je podľa Volkswagenu schopný zvýšiť dojazd až na 15 km.

Volkswagen ID Buzz Cargo
Napriek tomu, že má pohon zadných kolies, Volkswagen tvrdí, že I.D. Buzz Cargo má pohon všetkých kolies (ako Buzz I.D.) jednoduchou inštaláciou ďalšieho motora na prednú nápravu.

ID Buzz Cargo je pripravené na prácu

Animácia Volkswagen I.D. Buzz Cargo našiel elektromotor s výkonom 204 k (150 kW). Ten prenáša výkon na zadné kolesá a je spojený s prevodovkou s jedným prevodom. Maximálna rýchlosť vozidla Volkswagen I.D. Buzz Cargo je obmedzená na 159 km/h.

Prihláste sa na odber nášho newslettera tu

Volkswagen ID Buzz Cargo
Vo vnútri sú tri sedadlá namiesto dvoch. Stredné sedadlo sa dá sklopiť a premeniť na pracovný stôl a má zabudovaný notebook. Toto je možné použiť, keď je aktivovaný režim autonómnej jazdy.

Nemecká značka tvrdí, že I.D. Buzz Cargo je väčší ako I.D. Buzz (dĺžka 5 048 mm, šírka 1 976 mm, výška 1 963 mm a rázvor 3 300 mm) je schopná uniesť náklad až do 798 kg.

Čo sa týka prototypu verzie pre cestujúcich, I.D. Buzz Cargo má teraz 20-palcové kolesá namiesto 22-palcových. Prototyp Volkswagenu je vybavený aj systémom ID Pilot, ktorý umožňuje vozidlu 100% autonómnu jazdu.

Volkswagen ID Buzz Cargo
Prototyp odhalený v Los Angeles prišiel s pracovným stolom zabudovaným do ložnej plochy a 230 V zásuvkou, ktorá umožňuje pripojenie elektrického náradia.

S nahrávaním nie je problém

Batéria s kapacitou 111 kWh môže byť nabité až na 80 % len za 30 minút s 150 kW DC rýchlonabíjačkou. S rovnakou rýchlonabíjačkou trvá 48kWh batérii 15 minút, kým dosiahne rovnaké percento nabitia. ID Buzz Cargo bol tiež pripravený na nakladanie pomocou indukčného systému.

Nie všetky sú však dobrou správou pre tých, ktorým sa prototyp Volkswagenu páčil. Hoci nemecká značka tvrdí, že by bolo možné, aby sa ID Buzz Cargo dostalo do výroby v roku 2022, zatiaľ nepotvrdila, či skutočne uzrie svetlo sveta na rozdiel od I.D. Pôvodný Buzz.

Prihláste sa na odber nášho Youtube kanála.

Čítaj viac