Studený štart. Ktoré SUV je rýchlejšie: elektrické alebo benzínové?

Anonim

THE Tesla Model X sa naďalej umiestňuje v pretekoch dragsterov a tentoraz čelil Jeepu Grand Cherokee Trackhawk a najrýchlejšiemu SUV na Nürburgringu, Mercedes-AMG GLC 63.

A pravdou je, že ak sa v iných drag závodoch model Tesly čo i len trochu prevalcoval, tentoraz sa už Model X musel oproti konkurencii „zapotiť“. Na 360º videu – rovnako ako my – je celkom možné vidieť, ako blízko boli tieto preteky.

Aj keď vezmeme do úvahy neuveriteľnú štartovaciu schopnosť Modelu X, model Jeep sa rozhodol predať tvárou v tvár porážke, čím prispel k skutočne vzrušujúcim pretekom v ťahu. Nechceme spoilerovať o víťazovi, povieme vám len nasledovné: víťazovi trvalo 1/4 míle len 11,8 s, zatiaľ čo druhému to trvalo... 11,9 s. Tu sa dozviete, kto vyhral:

O „studenom štarte“. Od pondelka do piatku v Razão Automóvel je „studený štart“ o 8:30. Kým si vypijete kávu alebo naberiete odvahu začať deň, sledujte aktuálne informácie o zaujímavých faktoch, historických faktoch a relevantných videách z automobilového sveta. Všetko v menej ako 200 slovách.

Čítaj viac