Nová stanica Mercedes-Benz triedy E je tu

Anonim

Už bola predstavená 6. generácia kombi Mercedes-Benz Triedy E Station. Spoznajte všetky novinky o „inteligentnejšom výkonnom vozidle“ v segmente.

Okrem elegancie, ktorú si od neho segment vyžaduje, vyniká interiér novej dodávky Triedy E technologickými inováciami a asistenčnými jazdnými systémami. Nemecká značka hovorí, že je to „najinteligentnejšie manažérske vozidlo“ v segmente.

Jednou z veľkých inovácií novej dodávky Mercedes je objem kufra: teraz 670 litrov – o 25 litrov menej ako u predchodcu – no na druhej strane po sklopení sedadiel narastie na 1820 litrov. Je to cena, ktorú treba zaplatiť za odvážnejší a športovejší dizajn.

Nie všetky sú „zlé“ správy: hviezdna značka oznámila, že opäť (ako voliteľnú možnosť) bude obsahovať tretí rad sedadiel pre výlučné používanie detí.

SÚVISIACE: Nový Mercedes-Benz triedy E už má ceny pre Portugalsko

Aj vo vnútri kombi Mercedes-Benz Triedy E vynikajú dve (voliteľné) 12,3-palcové obrazovky, ktoré preberajú funkcie navigácie a infotainmentu. Volant má teraz dotykové ovládanie a na stredovej konzole nájdeme obvyklú dotykovú plochu s ručným písaním a rozpoznávaním hlasu, ako aj otočným povelom.

Uvedeným modelom je E220d, ktorý je vybavený novým 2,0-litrovým dieselovým motorom so štyrmi valcami a 194 k, ako aj E350d s 3,0-litrovým blokom V6 s 258 k a 620 Nm. Neskôr príde na trh športovejšia verzia E43 AMG s motorom 3,0 V6 s výkonom 401 k. Všetky modely sú štandardne vybavené novou deväťstupňovou automatickou prevodovkou 9G-TRONIC.

Mercedes-Benz Triedy E kombi bude k dispozícii od septembra a k dnešnému dňu neexistujú žiadne informácie o cenách pre Portugalsko.

NEPREHLIADNITE: Myslíte si, že viete šoférovať? Tak toto podujatie je pre vás

Mercedes-Benz Triedy E kombi (BR 213), 2016
Nová stanica Mercedes-Benz triedy E je tu 15077_2

Sledujte Razão Automóvel na Instagrame a Twitteri

Čítaj viac