Studený štart. Môže jedno z najlacnejších „automobilov“ zraziť... bicykel?

Anonim

Predáva sa tu za 5200 eur Bajaj Qute je to najlacnejšie nové štvorkolesové vozidlo na trhu. Využíva na to fakt, že technicky nejde o auto, ale o moped.

Tento krajan ešte dostupnejšieho (a dnes už neexistujúceho) Tata Nano, vyrobený v Indii, sa predáva lacnejšie aj v Južnej Afrike (kde je to aj „auto“), a preto sa kanál YouTube Cars.co.za rozhodol vziať koniec týchto zvláštnych pretekov ťahačov.

Na jednej strane stojí malý Bajaj Qute s benzínovým motorom s objemom 216 cm3 (z motocykla) s výkonom 13,2 k a krútiacim momentom 19,6 Nm, ktorý mu umožňuje minúť len 2,78 l/100 km a „tlačiť“. ” svojich 400 kg až 70 km/h.

Na druhom je istý Ashley Oldfield, ktorý je stálicou cyklistických súťaží a ktorý je silou svojich nôh schopný vyprodukovať okolo 1,6 hp. Po predstavení súťažiacich ponechávame otázku: ktorý z nich bude rýchlejší?

O „studenom štarte“. Od pondelka do piatku v Razão Automóvel je „studený štart“ o 8:30. Keď popíjate kávu alebo naberáte odvahu začať deň, sledujte aktuálne fakty, historické fakty a relevantné videá z automobilového sveta. Všetko v menej ako 200 slovách.

Čítaj viac