Od roku 2025 budú všetky DS elektrifikované

Anonim

Ak spoločnosť DS predtým uviedla, že všetky jej modely budú mať aspoň jednu elektrifikovanú verziu, vyhlásenie uskutočnené počas pretekov Formuly E v Paríži ešte viac posilňuje elektrické ambície DS.

Od roku 2025 bude každý nový DS dostupný výhradne s elektrifikovanými pohonnými jednotkami. Naša ambícia je celkom jasná: DS bude na svojich trhoch patriť medzi svetových lídrov v oblasti elektrifikovaných áut.

Yves Bonnefont, generálny riaditeľ spoločnosti DS

Túto príležitosť využil Yves Bonnefont, aby oznámil predstavenie prvého 100% elektrického auta DS na najbližší autosalón v Paríži (v októbri). Spoločnosť DS sa nedávno zúčastnila na autosalóne v Pekingu X E-Tense , koncept elektrického športového auta, schopného dodať až 1360 hp… na predné kolesá.

DS X E-Tense

Pochybujeme ale, že jeho prvý elektrický model naberá kontúry športového auta. Povesti naznačujú silné možnosti stať sa elektrickým variantom budúceho DS 3 Crossback, crossoveru, ktorý v ponuke nahradí súčasný DS 3.

SLEDUJTE NÁS NA YOUTUBE Prihláste sa na odber nášho kanála

DS 7 Crossback E-Tense 4×4

Do roku 2025 je ešte trochu ďaleko, takže zatiaľ prvý krok k elektrifikácii značky urobí DS 7 Crossback E-Tense 4×4 , ktorého dátum uvedenia na trh bude na jeseň 2019 a ktorý kombinuje spaľovací motor s dvoma elektrickými – jedným vpredu a jedným vzadu – umožňuje pohon všetkých štyroch kolies, celkovo poskytuje výkon 300 k a maximálny krútiaci moment 450 Nm. , zabezpečujúcich 50 km v elektrickom režime (WLTP).

DS 7 Crossback

Čítaj viac